0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (3,040 puan) tarafından

Kızlar İstanbul dan köyüme gittim. İkinci gün komşum oturmaya çağırdı yaş aralığımız birbirine çok yakın.


 Kız kardeşim de babamın evine ilk beni görmeye değilde ben de komşuya gidicem nasılsa diye komşumuza gitti. 6ay falan olmuştu sanırım görüşmeyeli. Yani ilk beni görmeye gelmesi gerekir diye düşünüyorum haksız mıyım ? 


 Köye gitmeden telefon da görüntülü konuşurken bir muhabbet geçti üçümüz arasında komşum ben kardeşim ile , eşim de duydu. 


( Komşuma kocasi gel erotik film izleyelim çocukları uyutup demiş. Kardeşim de komşumuza dedi ki; izleyeceğimize kendimiz film çekelim diye espri yaptı. ) ve eşim daha oraya gitmemi istemedi. Böyle şeyler izleyen insanlar sapık olur , çok günah nasıl normalmiş gibi muhabbetini yaparlar dedi gitme sakın diye.


Beni de köydeyken aradılar kardeşim de gelip beni görmediği direk komşuya gittiği için içerlendim , evler çok çok yakın 100-200adim yoktur yani. Ben gelmiycem dedim çocuk durmuyor vesaire uyku saati diye. Ama gitmekte istiyorum yani çünkü evlenmeden çok beraber vakit geçirdik sevdiğim değer verdiğim insanlar.


 Sonra eşimi aradım kocası evde yok gidebilir miyim dedim. Git hayatım kocası gelmeden de babanın evine dön dedi. 


Beni yine gel diye aradılar ben de aldım oğlumu gittim. 


İki tane daha kişi vardi aynı köyün insanıyız zaten herkes birbirini tanıyor. 


Çocuklara yere sofra kurdular onlara. Ben de sofra başında oğluma kısır vs yedirdim, kalktım sonra çocuklar yiyince masayı kadınlara kurdular. 


Herkes sandalyeye oturmuş. Bana da dediler ki senin çocuğun var "20aylık haraketli"hep peşindeyim. Bana ne deseler beğenirsiniz sen masaya oturma daha rahat edersin dediler ben de mutfağın bi köşesinde yerde oturdum . Ki yere oturunca kalkamıyorum belim çok ağrıyor. Mr falan girdim sonuçlar çıktı yarın öğreneceğim ne varmış, neyse;


Ev sahibi komşum sandalye var getireyim mi dedi. Ben de gerek yok dedim.

Ki sormaya bile gerek yok. Masaya kişi sayısınca sandalye konulur. 


Hem ben uzaktan geliyorum gerekirse sandalye yoksa bile ev sahibi masaya oturmaz misafiri. oturtur. Ki sandalye de varmış yani :(


Aynı muâmele kardeşime yapılsa ben o masada oturmaz kardeşimi oturturdum gel ablacım sen otur derdim. O bebeği ile (11aylık)masada oturuyordu, hiç bir şey demedi.


 Misafirlerin çayı bitmiş ev sahibi komşum doldurmuyor. Ben de hiç rahat edemem biri çayı bitsin  doldur diyemez yada kendisi doldurmaya çekinir diye vs herkese çay doldurdum helâl-i hoş olâ. Gittiğim yerde kim olursa olsun genç yaşlı bulaşıkları yıkar öyle ayrılırım. Ama gerçekten bu bana yapilan muâmele bir aydır her gün aklıma geliyor, atlatamiyorum incindiğimi hissediyorum.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kafa dağıtmaya ihtiyacım var ciddi anlamda yazdıklarını okuyacağım :D

(3,040 puan) tarafından
Kesinlikle bak işte dışardan biri benim düşünemediğimi çok ortama gidiyorsanız insanların davranışlarının ne anlama geldiğini çok iyi bilirsiniz. Ben öyle sayılıdır bir mecliste oturmuşluyum.

Çocuğum haraketli diye dediğin gibi s.g muâmelesi görmüşüm. Sen yazınca anladım.
Abi çağıran sizsiniz ikinciye ilk gelmiyorum demişim zaten. Bazıları vardır evet misafirliğe gider çocuğu salar oh yavrum oh evin bı içine s.çmadigi kalır. Ben öyle değilim ki hep peşindeyim.
tarafından
Bende pek bi yere gitmem ama senin yaşadığın ortada kuzum o lafı duyunca çıkıp gitmeliydin birde ev sahıbı hizmet etmedi demişsin çayları doldurmamış senı hizmet etmen için çağırmış olabilirler baktılar ki çocugun çok haraketli her çocuk öyle çok normal bu s.git der gibi sen masada oturma dediler ne kadar ayıp
(3,040 puan) tarafından
Ben her girdiğim ortamda hizmeti severim. Medrese eğitimi görmüş insanız elhamdülillâh. Dışarda WC bile girsem baktım pis temizlerim hiç de iğrenmem. Çıkıp gitmedim işte o an ağladım ağlayacaktım ay dedim kendime deli misin buna mı üzülüyorsun istiğfâr çektim :(  sonra çay doldurdum herkese.
tarafından
Daha gitme canım yüzlerine bile bakmam senın yerinde olsam sana çok saygısızlık terbiyesizlik yapmışlar ☹️
(3,040 puan) tarafından
Bakalım hayırlısı olsun ama bu olay üstüne 4-5kez daha gittik geldik birbirimize ben köyde olduğum süre zarfında. Yani ben evlenirken komşum ağladı o derece ne bileyim yaptığı yakışmadı sadece onun değil o ortamda kimsenin yaptığı hoş değildi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy çok haklısın canım benim.

Kendinizde çok güzel ifade etmişsin.

En iyisi bir daha gitme bence. Üzüldüm valla
(3,040 puan) tarafından
Ben de üzülmek istemiyorum ama bir yanım hakikatten bana yapilanın düşüncesizlik olduğunu anlıyorum. Yani orda başka biri sandalye de oturtulmasa valla gider babamın evinden sandalye getirirdim dışlanmış hissetmesin diye daha masa kurulmadan.
tarafından
Daha önce nasıl davraniyorlardiki.
Aslinda kasti birşey yok ama dediğin gibi büyük dusuncesizlik.
Misafir el üstünde tutulmalı.
Birazda seninde sesin cikmamis.
(3,040 puan) tarafından
Hep aramız iyiydi. Tek olayimiz bu oldu.

Ben çirkef bir insan değilim münakaşaya asla girmem. Anlamayana anlatma felsefem olmadı hiç. Çünkü anlamayacağını  bildiğim ve herkesin kendi doğrusunu değiştiremeyeceği gerçeğini kabullendiğim için susmayı içerden değerlendirme yapmayı daha iyi bulurum ki böyle de yapınca kimseyi kirmamış oluyorum.


 Birinin bana yaptığını ben den özür dilemeden atlatabilirim kendime olayı anlatarak. Ama ben başkasını kirarsam ki en son söyleyeceğimi ilk baş söylemek gibi kötü huyum var bunu bildiğim için hep susarım. Bu olayda da siz bana şöyle yaptınız desem ebedi billâh demem.

Bana bazen diyorlar işte evlendiğim ilk zamanlar aramadım kimseyi sürekli yüzüme vuruyorlar. Ufak tefek onların da yaptığı seyler var ne ben asla siz de bana şunu yaptınız demem. Çünkü ben herkesi olduğu gibi kabul ediyorum. Ve bu yüzden de arkadaşlığımı kimseyle bitirmiyorum. Lâkin bu olayı bir türlü atlatamadım.
0 oy
(48,648 puan) tarafından
bende geldin sandım kiz. kardesin oraya ilk gitmiştir kotuluk düşündüğü icin değildir

erotik film izlemede bişey diyemicem esini hakli buldum 

masa konusunda bende kirilirdim biri yere otursun ordaki herkesin aa yerde kaldin falan diye tepki vermesi lazimdi tamam senin sipa hareketli de yerde üvey evlat gibi de dislanmaz insan
(3,040 puan) tarafından
Yok bitanem işte son geldiğimde olan olayı anlatıyorum. Kardeşim sürekli zaten köye yakın gidip geliyorlar birbirlerine kahvaltı çay vs.

Erotik film konusunda evet eşim haklı.

Kız bir de bana tabak vermediler , masadaymis tabagim çayım. Kimse de al demedi. Sıpa haraketli ama ben onunla sonuç itibariyle her şeyi yapıyorum elhamdülillâh.
(48,648 puan) tarafından
kiz biz bir yere gittiğimizde ela ya bile çay tabak hazirliyorlar ben kendime almıyorum ondan kalanlar ziyan olmasin diye baski yapıyorlar illa al diye oyle sey mi olur hem ısrarla çağırıyorlar hemde disliyorlar. istemedikleri halde gitsen bile yapilmaz ayip ev sahibi daha cok ayip etmiş sirf senin cevabı gormek icinnuyumadim
(3,040 puan) tarafından
Uyu kuzucum Allâh rahatlık versin İnşaAllâh. Israrla gel diyen çok var eşim insanları çok iyi analiz eder ve çoğunlukla kimseye gitmez. Gerek yok boş muhabbetlere der.

Ben yılların tanışıklığı olduğu için onlar öyle diye kabulleniyorum. Ama bu yaptıklarını atlatamıyorum doğru bulmuyorum.
(48,648 puan) tarafından
doğru değil zaten cok kırıcı
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Hiç böyle şeyleri çekemem değer vermeyen bacimda olsa komşuda olsa gitmem. 30 yaşımdan sonra huylarım çok değişti. Artık canımı sıkani silip atıyorum. 
(48,648 puan) tarafından
demi 30 dan sonra insanlar umrunda olmuyor kalan saglar benimdir hesabı
(3,040 puan) tarafından
Bak işte ben de son demlerdeyim 28 im sorana 30diyorum. Hep ılımlı olmaya çalışıyorum. Herkesi olduğu gibi kabullenirim oda öyle derim takmam kafaya ama bu olay beni incittiğini hissediyorum.
(48,648 puan) tarafından
esim gibi sende 36 diyecegine 37 diyo ☺️
(3,040 puan) tarafından
Olgunum demek daha bilgiliyim demek ile aynı :D
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Amaan boşver hiçte üzülme.. İnsanlar bazen öyle dengesizlikler yapar
(3,040 puan) tarafından
Bu bilinçli mı yapıldı , yoksa düşünülmedi mi anlayamıyorum. Hep meselâ şöyle davranırım şöyle yapsam şöyle desem  ay incinir ay kırılır öyle demeyin öyle yapmayım derim.

Burda bazen haklı olarak sert üsluba bürünüp kızdığım şeyler oluyor. Ama reelde bir meclise girince çok dikkat ediyorum.
0 oy
(392 puan) tarafından
Hata kardeşinde ablamı misafirliğe gittiğimiz yerde dışlayıp yere oturtacaktlar ben keyfime bakıcam öyle mi direk kolundan tutar çıkardım birlikte kendinize masada oturtacak birilerini bulursunuz diye
(3,040 puan) tarafından
Kardeşim zaten beni görmeye gelmeliydi ilk ona o konuda içerlendim ama atlattım onu. Çünkü bazı şeyleri aman o benim kardeşim ben ablayım diyebiliyorum. Lâkin misafirlikte benim sandalyeye oturtulmamam hiç hoş değildi.
(392 puan) tarafından
Canım içerlenmek yerine o sırada misafirin ayrı oturtulduğunu da ilk defa görüyorum siz bana geldiğinizde nasıl misafir ağırlanır nasıl davranılır gösterim size bizde ayıp böyle şeyler felan demeliydin başıma gelse hiç lafımı çekmez tepkimi koyardım
(3,040 puan) tarafından
Ben demem tenezzül etmem öyle bir şey demeye. Herkesin kendi skalası bellidir.
0 oy
(342 puan) tarafından
O ne ya sen benim evime gelsen yerde oturcak olsan benim içim birbirine geçer karnıma ağrılar saplanır. Bu insanlar çok değişiyor biliyor musun sen uzaksın ya onlardan dışlamışlar seni ***** şeyler bidaha gitme bence ben olsam gitmezdim yani mesafeni koy kafan rahatlicak bende kuzenimi sildim böyle salakça şeyler yüzünden hep ben hep ben diyen insanlardan nefret ederim 
(3,040 puan) tarafından
Evet insanlar çok değişiyor ve biz de onlar yüzünden değişmek zorunda kalıyoruz.
0 oy
tarafından
Hiç minnet etme bence bundan sonra
(3,040 puan) tarafından
Olaydan sonra 5-6kez gidip geldik köyde olduğum süre zarfında.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 399 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 578 göst.
0 oy
17 cevap 416 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (1,003 puan) tarafından soruldu

379,412 soru

11,356,992 cevap

34,833 kullanıcı

...