Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sütünüz nasil geliyordu ?
0
oy
148
göst.
1 Ağustos 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Nisan89
(
1,054
puan)
tarafından
soruldu
Elinizle sıkınca fiskirarak mi geliyordu normali böyle mi oluyor arkadaşım sağdan soldan üç dört yerden fiskiriyordu diyor bende tek yerden fışkırıyor bebegim 3 bucuk aylik kıvranıyor emerken önceden böyle bir sorun yoktu sagip vermeye başlıcam artık sinirlerim bozuldu
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
1 Ağustos 2023
Adaada
(
692
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde tek yerden geliyordu ve sütüm azdı gelmiyordu masajlar sıcak su felan yanı 3 saatte bir 20 yada 30 cc cıkardı Baska da gelmezdi bebegım ozaman yoğun bakımda sureklı sağıp goturuyordum beni emmeyince 2 ayda dahada kesildi gelmedi acaba bebegınız doymuyor olabilir mi kıvranıyorsa
1 Ağustos 2023
Nisan89
(
1,054
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağınca 60-80 cc falan çıkıyordu mama takviyesi de yapıyorum makinam bozulunca 1 aydır sagmiyorum belkide azaldı diye düşünüp mamayi artirdim ama emerken kontrol ediyorum sut geliyor kıvranıyor
1 Ağustos 2023
Adaada
(
692
puan)
tarafından
yorumlandı
Sancısı da olabilir belki gazları oluncada yaparlar. O ozaman yetiyor sütün mama da veriyorsun çünkü gaz olabilir içi sancı yapıyor olabilir
2 Ağustos 2023
Nisan89
(
1,054
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkesin dört beş yerden geliyormuş bende normali bu sanıyorum çok moralim bozuldu ya emzirmeyi bırakıcam sagip vericem ne çıkarsa artık
2 Ağustos 2023
Adaada
(
692
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok kız bırakma senı emiyor ne guzel devam et bence emdikçe sütün gelir damarlar açılır
2 Ağustos 2023
Nisan89
(
1,054
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyle de bebeğime eziyet ediyormuşum gibi geliyor 4 aydan sonra da artar mı bilemiyorum tek yerden gelmesi de tatmin etmiyor sanirim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
1 Ağustos 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bana da 5. Gun geldı bır akraba sık gogsunu dedı sut damladı aaa benımkı duvara fıskırırdı dedı gıttı, olsun kuzum mama verırsın takma dedı bıde, zaten takmıyodum, fıskırtan memesı 1. Senesınde kesildi ben 2 sene emzırdım cocugumu, bakma cevreye
2 Ağustos 2023
Nisan89
(
1,054
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkesin dört beş yerden geliyormuş bende normali bendeki gibi sanıyorum çok moralim bozuldu bebegimde tatmin olamıyor demekki emzirmeyi birakicam sagip vericem artık ne çıkarsa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Evet 3_4 dik varmış gibiydi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2023
&Sukufe&
(
8,016
puan)
tarafından
cevaplandı
İlk çocuğum da sıkınca damla damla geliyordu ikinci çocuğum da sol taraf tek yerden fışkırıyor sağ taraf iki üç yerden.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Sıkınca 4 5 yerden fışkırıyordu benim de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ağustos 2023
12345ebe
(
999
puan)
tarafından
cevaplandı
O aylarda atak gibi bir şeyler oluyor sakın sagmaya falan geçmeyin..sabırla emzirmeye devam edin..ben ne biberon ne emzik hiç bisey kullanmadım 22 ay emzirdim..ama 3 4 aylıkken çok geriliyordum ağlıyordu kıvranıyordu anlayamiyordum istemiyor gibiydi ama geçiyor o hali..copur copur emiyor sonra
2 Ağustos 2023
Nisan89
(
1,054
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu aralar çok yapıyor bunu agliyor kıvranıyor emzirmeye ara veriyorum bu sefer daha çok agliyor geçenlerde arkadaşım sık göğsünü dedi tek delikten sut fiskirarak gelince benim şöyle böyleydi dedi acaba az geldiği için mi böyle anlam veremiyorum esimde az önce zorlama istemiyor demekki deyince iyice çileden çıktım ben sut akışında bir anormallik var galiba ya çok moralim bozuldu
2 Ağustos 2023
12345ebe
(
999
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle anormallik yok benimki de öyleydi.. fiskirma falan yoktu..zaten 3 4 aylik bebek için o kadar çok süt uretilmiyor ki hemen doyuyorlar..simdi geriye dönüp baktığımda iyiki mama ya da biberon falan vermemisim diyorum..sabırla o süreci geçtik ve çok güzel bağ oldu aramızda.. meme bağımlısı gibiydi bırakırken zor olur dediler bu seferde..ama birakirkende azaltarak bıraktım hiç zor olmadi..ikinizin de üstünü çıkar tenine degerek emsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ağustos 2023
Expertmom
(
915
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok emerse dedigin gibi 4 5 yerden fiskirip geliyordu emmezsede damla damla gelirdi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
14
cevap
185
göst.
Doğumdan sonra sütünüz kendiliğindenmi geliyordu
19 Ocak 2023
Diğer
kategorisinde
Azrainci
(
202
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
173
göst.
Kaç aylıkken bebekleriniz uyanınca kalkıp geliyordu?
7 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
asllyd
(
619
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1