Bir senedir birlik yaşıyorum ev alcaz dediler bana almadılar dün küçük bı sebepten kavga çıktı 2 aydır 4 aylık bebeğimin yanaklarını o kdr yipratip tukuruklu öpüp o kdr leş kokuyordu ki yanakları dayan dayan en sonunda görümcem kaynanam vardı bebeğim yanagi kokuyor herkes az öpsün dedim ..anladı kaynanam kendisine dediğimi ..keşke başka türlü nazik deseydim ama genel konuştum üslup gereği nazik biri değilim :) alındı soğuk yaptı bana dün bebeğim o kdr kotuyduki biraz onlar baksın dedim saat 22.30 yani ..eşim geri getirdi bebeği ağzımız kokuyoya kendi baksın demişler neyse aldım sonra bebeğe bişey oldu bı anda çıldırır gibi agliyor ne yapsam susmadı memede verdim o kdr korktumki ellerim titredi ki koşa koşa onların yanına gittim çaresizdim ve ben orda çırpınır ve bebeğim ağlarken sadece izlediler ve bu tek torun ..o kdr ağrıma gittiki bide bunlar torunum diyo ha dedim kızdım görümcem bağıra bağıra geldi kavga ettik kayinpederim gidin bebeğinizle evimden dedi bu ikinci kovuşu beni ..eşim ev buldu inşaallah olurda kurtulurum şuan odamda mahsurum içerde bağıra bağıra bana kızıp konuşuyorlar Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin