0 oy
1,434 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dün anlatmıştım üniversite kürtaj için ileri tarih verdi bende Kızıp özel kliniğe gittim diye doktor direk sağlıklı bir gebeligin varsa yinede sonlardirmak istiyormusun dedi nasıl yani böyle bir ihtimal var mı dedim 

Direk bana bebeğin kalp atışlarını dinletti ama dedim bebek oluşsa bile 8 9 haftada kalbi durur gelisemez sağlıklı bir gebelik değil hatta mol gebelik şüphen var demişlerdi doktor sana bu saçmalıkları kim nasıl söyledi gayet sağlıklı durumda dedi ağlamaya başladım günlerdir neler çekiyorum kızımı emziriyorum ya bişey olur onuda riske atarsam ya beklerken sorun olursa diye bebeğimi gördüm kese gayet iyi hiçbir sorun yok dedi doktor sok oldum resmen bana neler söylediler özel hastanede olsun üniversitede olsun 5 doktor baktı herşeyde bir hayır varmış Allah canını korumuş yavrumun nerdeyse doktorların yanlış teşhisi yüzünden kiyacaktim hiç bilmeden ..

31 Cevaplar

+6 oy
(2,441 puan) tarafından
5 doktor ayni seyi söyleyip 1 doktoe farkli bisey soylerse ben suphe duyar baska bi doktora daha giderdim 
tarafından
Bebeği gördüm ama kalbini de atisinida dinledim bu doktor da burda çok iyi biri
(2,441 puan) tarafından
Ne güzel sağlıcakla gelsin yavrun ama sen yine de bı görün gittiğin doktora da hicbisey deme öyle böyle oldu diye içinde şüphe kalmasın allah korusun bide 5 doktor hakli çıkarsa
(11,580 puan) tarafından
Bende çok sevindim ama tedbir amaçlı bir doktora daha giderdim inşallah sağlıklı gebeliktir
tarafından
Cumartesi tekrar gorunucem canım başka doktora
tarafından
Kızlar zaten hicbisey demedim başta direk bebeği gördüm diğerleri bebek oluşmaz oluşsa bile kalbi durur alınması gerek dediler
-Reklam-
+1 oy
tarafından
E gerçekten yuhh ya 5 doktor nasıl yanlış teşhis koyar ben şuan işin o kismindayim cnm başka Bi doktora görünüp hicbisey olduğunu söylemeden tekrar baktırır misin emin olmak adina
tarafından
Her şerde Bi hayir vardır dedikleri gerçekten buymuş beklemenin hayrı varmış megersem
tarafından
Rabbim Canını korumuş işte kaç haftadır bekliyorum
tarafından
1 hafta kaldı sadece onuda atlat ona göre halay çekeriz:))))
tarafından
Ay evet :D nasip artık nasibi varsa onuda görürüz
tarafından
Ayy hadi inşallah
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ayy ne güzel bir haber bu sağlıkla devam etsin inşallah ❤️
tarafından
Ya teşekkür ederim canım başta istemiyordm ikinci bebek ama Alalh sağlıklı evlat versin hastalıkla uğraşmak çok daha zormus
(7,456 puan) tarafından
Tabi zor canım ve iki bebek çok keyifli inan bana kardeş kadar güzel bişey yokmuş ben tek çocuğum ama oğullarımda bunu gördüm emin ol :)
tarafından
Ya zordur elbette ama olmuş bir defa yüz seylede korunsam benim lugatmda yok Allah'ın verdiği cana kıymak o benim parçam
(7,456 puan) tarafından
İlk başlarda zordu sonra hem bir rutine oturdu hemde çok keyifli oldu
tarafından
İnşallah canım ya:)
0 oy
(1,121 puan) tarafından
İnanamıyorum bu nasıl sorumsuzluk tür iyiki de erken tarihe randevu bulunmamış her şerde bir hayır var derler tazminat açsan bile kazanabilirsin belki hakkını ara şikayet et can bu sonuçta 
tarafından
O kadar sorun ve stres yaşadım ki sütüm azaldı bu nasıl bir vicdan
0 oy
(6,197 puan) tarafından
Ay cok sevindim bebeis nasibiyle saglikla gelsin insallh hayirlara vesile olsun
tarafından
Allah razı olsun canim benim
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Ahhh ahhhh çok kıymetli bir meslek doktorluk. Rabbim size bağışlasın. İyiki farkedilmiş
tarafından
Az daha kiyacaktim hiç haberim bile olmadan
0 oy
(950 puan) tarafından
Ya bunlar nasıl doktor ya oda bir can sonuçta 

Bu yüzden hep derim devlet hastanesi baştan sağma özensiz diye valla kim alınırsa alınsın o yüzden hiç devlete gitmem
tarafından
Allah düşürmesin ya bende mol gebelik büyük hastane bakacak dedikleri için mecbur kaldım gittim dünde öyle olunca sinirlenip çıktım işin kotusu dün kalsam kürtaj için gün verilecekti
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Ayyy yaaaa saglikla gelsin insallah❤️
tarafından
Teşekkür ederim canım benim hala Şokundayim
(14,130 puan) tarafından
Evet o an cidden insan sok oluyor ikinci oglumda benim 7 8.haftada kanamam oldu ama oyle boyle bir kanama degil daha once dusugum var biliyorum esimi dusuk yapiyorum kos gel diye aradim  kucagimda buyugum doktora gidiyoruz bir yandan uzgunuz bir yandan diyorum diger dusuk gibi beni orda yatirmasinlar oglum var kimseye birakamam diyorum gittik yattim ultrasonu bir koydu allahim pit pit kalp atisi sok oldum ben sok.o hissi iyi biliyorum doktor dedi hirbir kanama alani yok neden oldu ben bile anlamadim demisti oysaki ben dusuk yaptin diye gitmistim cok sukur simdi 1.5 yasinda:) siz de saglikla kavusun
tarafından
Allah bağışlasın canım başta istemedim kızım 13 aylık diye ama herşey rutine girer zamanla
(14,130 puan) tarafından
Amin cumlemizinkileri benim ikincimde surpriznoldu tek olsun diyordum hep ogrenince aglamisligim var ama iyi ki olmus:)
tarafından
Bende başta agladim ;) hatta bebek yok diyince sevindim ne yalan söyliyim ama o kadar stres yaşattılar ki belirsizlikler ihtimaller şimdi diyorum yeterki bebek olsun Allah hastalıkla sinamasin
0 oy
tarafından
Oyyy maşallah çok güzel bir haber bu gözün aydın ve çok geçmiş olsun 

Ama lütfen bunun hesabını o doktorlara sor insan hayatı ile oynuyorlar resmen ya 
tarafından
Dur cumartesi başka bir doktora daha Randevu aldm emin olmak için sonra gerekeni yapicam
tarafından
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah sıkma canını artık her şey çok güzel olur senin için umarım ❤️
tarafından
Çok saol kuşum benim ❤️
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Kesinlikle Dr u şikayet edin
tarafından
Üniversitenin acilinden girdim 4 tane orda baktı isimlerini bile bilmiyorum ama bulunur Antalya'daki doktor da öyle hadi o bir kişi yanıldı bunlar 4 kisi
0 oy
(20,086 puan) tarafından
Hayırlı olsun dostum çok şükür ne güzel. Sen her ihtimale karşı bir doktora. İçin daha rahat eder. Allah'ın koruduğuna kimse bişey yapamaz. Üzme canını. 
tarafından
Cumartesi başka bir doktora daha görünüp öyle bakicam canım
0 oy
tarafından
Sağlıkla gelsin 

Devlet hastanesine laf edince birde bize şarlıyorlar alın size örnek işte bendede kist vardı Dr 2 ayı geçince gel kist patlamazsa çocuğu alır temizleriz aldırmazsan seni zehirler doğumu göremezsin canın ortada dedi 1 hafta yemeden içmeden ağladım özele gittim Dr saçmalama bu sudan oluşmuş kist bebek büyüyünce patlar zaten dedi devletteki Dr a uysam sapasağlam kızımdan olacaktım 
tarafından
Ya Allah bildiği gibi yapsın bunları varya
0 oy
(6,720 puan) tarafından

Yaaa ne diyorsuuuunnn :'( gözlerim doldu okurknnnn

Şikayet etsen yeridir o g.zekali doktorları yaa 

tarafından
Erkek olursa Baybars düşündüm hep :)  kızımıza babası koydu aman dur sağlıklı olsunda bir isim kolsy
(6,720 puan) tarafından
Yaaa Baybars ismini çok severim  aman sağlığıyla gelsin inşallah bide cinsiyet öğreneydik catlamadan sjsjsj
tarafından
İnslalah sağlıklı bir süreç ilerlesin de o gün de gelir :)
(6,720 puan) tarafından
İnşallah kuzu detaylı ultrasona git yinede ne olur ne olmaz.
tarafından
Girerim canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun 5 kişi aynı şekilde nasıl yanılır anlamadım. İnşallah iyidir sağlıkla alırsın kucağına 
tarafından
Herşeyde bi hayır var gerçekten de o kadar  randevu peşinde koştun  kaç dr gezdin derken demek ki zaman geçmesi iyi olmuş
tarafından
Doktor da aynı cümleyi kurdu bebek gec yerleşmiş muhtemelen sende zaten bebeğinden vazgeçmeyecek misin herşeyde bir hayır var bak 4 gün önce olsa bebeğinden olacaktin dedi
tarafından
Ayy gerçekten dedikleri gibi mucize ☺️ kolay ve sağlıklı bi hamilelik ve doğumla gelir inşallah tek yaşadığın stres bu olsun
tarafından
Allah razı olsun canim kimseyi kötü doktora düşürmesin
tarafından
Amin canım
0 oy
(15,820 puan) tarafından
Ay gözün aydın. Umarim sağlikli şekilde alirsin kucağina. Bu yaşadiklarinda kötü bir ani olarak kalır hatiranda. Ilerde evladina anlatirsin nasil bir mucizeyle hayata geldiğini. 
tarafından
Evet gerçekten de mucize oldu sbaah ne diye gittim şimdi ne oldu hala inanamiyorum gözümle bebeği görüp kalp atışı dinlemesem hala inanmazdm
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Cnm bende gittim 9 haftalık idi bana dedi bebeğin kalbi atmıyor üç hafta geride kalmış dedi ölü bebek dedi kürtaj olman lazım dedi ben fenalaştım sonra başka doktora gittim doktor bebek gayet sağlıklı bir hafta da önden gidiyo dedi şuan 31 haftalık oldu 

Rabbim evlat acısı yaşatmasın ben bu bebekte anladım karnına yeni düşmüş olsa bile doğmuş olanla daha karnındakinin farkı yok her türlü evlat acısı da kötü
tarafından
Ya olur mu o minicik kalbi nasıl atıyor görünce şok oldum ben nasıl dayanırdm ne kadar hazır olmasamda kızım daha 13 aylık ama ona kiyamazdm Allah bildiği gibi yapsın bunları
(1,536 puan) tarafından
Aynen valla cidden gittim ben bide azarladım doktoru sonra alttan baktı dedim oynamadan anlayamıyorsanız başka yerde çalışın dedim tek kelime etmedi
tarafından
Kim bilir kaç kişi bebeğine kıydı bunlar yüzünden
0 oy
tarafından
Ben tahmin etmiştim ama. Çok şükür sağlıkla doğsun. Ama sen ne olur ne olmaz farklı bir doktora daha git.
tarafından
Cumartesi başka bir doktora daha göstericem Canm
0 oy
(8,105 puan) tarafından

Aayyy çok sevindim. İstemeden olmuş ama demek ki hayırlısı buymuş. Önce sağlıksız dendi, kürtaj dendi. Mucize gibi. Ona uygun bir isim de koyarsınız inşaAllah ❣️ sağlıklıca al kucağına yavrunu <3

tarafından
Ya evet cidden mucize oldu bugün çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Kuzum yaaa :((sabah sabah bir mucize haberi ile karşılaşmak o kadar iyi geldi ki çok şükür canım 
tarafından
Gerçekten bu benim mucizem oldu zaten evladım var çok şükür ama sağlıklı bir bebeği nasıl aldırirdim hala aklım almıyor bu nasıl vicdan
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Oha yaaaa gercekten ohaaaa bu nasil sorumsuzluk???? Sen bi de doktor doktor dolastin kim bilir kac kisi bunlari dinleyip cocugundan oluyo. Ne buyuk vebal. Sevindim senin adina saglikla gelsin hayirli olsun
tarafından
Birgün önce gün verselerdi kiyicakmisiz gerçekten:(

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 486 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 633 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,573 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 430 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (857 puan) tarafından soruldu

411,015 soru

12,369,404 cevap

42,294 kullanıcı

Kategoriler

...