Eşimin telefonla başka kadınla konuştuğunu yakaladim demiştim. İki küçük çocuğum var boşanmayı düşünmüyorum demiştim. Ama herkes anında bosarım. Yok sen kocana bak. Karşıdaki kadını boşver vb değişik değişik yorumlar yazdı.
Burda herkesin dortdortluk yaşantısı var galiba. Bide yaş ortalaması küçük şöyle mantıklı cevap yazan çok az kişi.
Kadınla konuştum biliyormuş evli olduğunu. Birdaha karşıma çıkarsa onu şikayet edeceğimi söyledim. Elimde kanıtlarımin olduğunu söyledim. İyikide konuştum içimde kalmadı korksun biraz ki baya da korktu. Kocamada gereken dersi veriyorum verecegimde.
Çocuklarım için son bir şans verdim. Bunu kullanır kullanmaz kendi bilir. Daha çok küçükler başlarında babaları olsun diye. Odaları ayirdim evin maddi bütçesini elime aldım. Şuan herşey benim kontrolümde. Boşanmak 2 dk lik imzaya bakar önemli olan aile bütünlüğünü korumak. Bunuda niye yazıyorum eğer başka bir sorununuz yoksa sadece kocanizin böyle bir aldatma problemi varsa yuvanizi bozmayın hemen diye. Siz toparlamaya çalışın gücü elinize alın baktın kocan duzelmiyor tmm boşan. Ama en başta pes etme