Doğum zamanı kaynanam bize gelmişti yavrumlar canımlar bitanemler havada uçuşuyor tabi eşime benim duyabileceğim gibi eşin çok iyi hem seninle hem çocukla hem eviyle ne güzel ilgileniyor aranizi bozmayin vsvs diyordu neyse daha 48 günlük oğlum şimdi de kayınpederime onları istemediğimi söylüyormuş bu ay bize geleceklerdi ben annemlerdeym onlar gelecek diye eve erken gidicem bi de ama kayınpederime bizi istemiyor gitmeyelim filan demiş kayınpederim de ben gittim onlara saygıda kusur etmedi elinden geleni yaptı demiş eşime de annesine gidiyor bize gelmiyor yok bana şunu yapmıyor yok şunu demiyor aramıyor filan daha neler neler bir sürü şikayet etmiş ama beni arıyor nasılsın yavrummmmm demesini biliyor yani iki yüzlü davranıyor şimdi ben de bu olanlardan sonra erkenden gitmek istemiyorum eşim de istediğin zaman gel diyor ne yapsam bilmiyorum
Tam anlamadım ki bunları kim demiş kaynanan mi ?
Ah neyseki böyle ikili oynayan kaynanam yok bnim dan dan yüze söyler söylemese bile tavrını koyar :) bnimkininde sorunu patavatsızlığı dobralık sanıyor :) hepsinin değişik huyları var el içine girmk böyle bişey işte cinsler anam cins :)
Offff adı üstündə canım Qaynana
Fikir vermə. Yoldaşın da bax demiş ki , takma kafana. Bəbişinlə ilgilən
Bence eşinin kaynanan ve kayınpederinin bir arada bulunduğu bir zamanda kaynana anlat bunları yüzleş onunla hem eşinle kayinpederinde şahit olur
1,491,869 soru
24,377,908 cevap
348,465 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın