0 oy
559 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sorum söyle diyelim kanamalı gebelik geçiriyorsunuz. Kayinvalidenizin yanına gittiniz kalmaya mecbur. Kiyafetlerinizi ayrı yıkasalar. Mesela bir gün kendim attim nevresimlerimi kıyafetlerimi sonra goruncem çalışan makineyi durdurdu. Yanlış anlama ben diğer nevresimleri de nevresimlerle atacam ondan deyip nevresimlerle benim kıyafetimi yine ayrı attı. Sebep ne anlamadım. Sizce neden. Yıkadıgim bulaşıkları da peşimden tekrar yıkadilar yada alıp makineye attılar. Yada evden getirdiğim temiz kabı tekrar yikadilar.

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belli ki kendilerince begenmiyolar senin temizligini vs ama yaptiklari cok ayip bana ayni seyler yapilsa orada durmazdim sanirim. Sana da tavsiyem asla camasirini baskalariyla karistirip atma hic dogru degil onlar kendilerini cok titiz gorse de belli olmaz cilt hastaliklari uy.uz vs bulasabilir 
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
Bulasik icin birsey diyemem ama bende hep ayri yikarim ben senin yerinde olsam sevinirim hatta cocuklarim ustune pistlerde kaynanam poşete koyar bana gönderir evde yikamam icin suan kaynanam kiyde kaynimin kıyafetlerini ayri yikiyip asmak için bile yaz günü uğraşmayın kurutmaya atiyorum 
0 oy
(588 puan) tarafından
Bende kayınvalidem veya görümcemde çamaşır atacaksam bizimkini ayrı atıyorum. Çok çok mecbur kalmazsam kimsenin çamaşırlarıyla beraber çamaşırlarımı makineye atamam. Ki olması gerekende bu bence. 
tarafından
Söyle sorun oluyor iki kıyafet için camasir makinesi çalışmasın diye az olanı ekleyebilirler makine boş gibi çalışıyor peşine kendi 2 çamaşırını da öle yapıyor tuhaf oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nalanumsu (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 239 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 19,900 göst.
8 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.