0 oy
1,605 göst.
Diğer kategorisinde (615 puan) tarafından
İyi akşamlar arkadaslar okadar uzgunumki içimi dokcegim kimsem yok Allah'tan başka.esim beni aldati üç yıl oldu bu üç yıl içinde aynı kişiyle bikac defa yine msjlari yakaladım zaten çoğu zaman eve gelmezdi iş bahanesiyle.sorup kizdigimda kavga cikartirdi.bu sonda yine gelmemeye başladı.gecen gece eve geldi o oruspu beni aradı gelip beni beceriyi sonra gelip senimi beceriyi dedi bisuru şey söyledi neye uğradığimi şaşırdım çünkü eşim kendini düzeltmiş sanıyordum suphelensemde.kavga etik bikac gün güya gönlümü almaya çalıştı ama ben o travmadan cikamadim arada kızdım niye yaptın niye bizi bu hale koydun dye sitemler ettim.cok canim yaniyordu kadınla ikisinin birbirine dokunduğu anları düşündükçe ciğerim sokuluyordu sanki.o travmayı atlatamadim sitem ettim dye gidip boşanma davası acmis ben yapmadım o yapmış sebebide ben iftira atiyormusum çok konuşuyormuşum canından bezmiş.anlamadi kavgam sitemimde kabulenemeyişim canimin çok yanmasından ondan vazgecemeyisimdendi.cok cannim yanıyor 10yillik evliyim bu üç sene önce çok seviyorduk birbirimizi onsuz nefes alamıyordum.neolcak şimdi okadar kafam alak bulaki napcam bilmiyorum 

41 Cevaplar

0 oy
(1,025 puan) tarafından
Gerçekten yaşamayan bilemez evet bende yaşamadım ama ben o evdeki çocuktum iki kardeşim ile beraber  annem de katlanmıştı çocuklarım evim dedi birlik dedi ama saolsun baba denilecek sadece biyolojisini  aldığım herif daha da üste çıkmaya çalıştı neler neler Allah'a şükür kimseye muhtaç olmadık Rabbim yardımcınız olsun 
-Reklam-
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Keşke öğrenince boşadaydın. Güzelce tazminat alırdın. O parayla da çocuklarınla kendine güzelce ev döşerdin. Hep söylerim, bir kere yeltenen bir daha yapar. En azından kadın seni aradığında açsaydın bari dava. 
(615 puan) tarafından
Dava açmadım evimi bırakıp gitmedim sırf kavga edip sitem ettim dye bıkmış gidip dava açmış
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Bize konuşması kolay yaşayan sensin Rabbım yardımcın olsun inşallah esin değerini anlar umarım 
(615 puan) tarafından
Amin insallh cnm Allah razı olsun aminn
(3,057 puan) tarafından
Kiz bide evini satmis kadin icin neyine uzuluyosn
0 oy
(321 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgecmez demekki . Bilmiyorum ne desem boş şuan . Ayrılma imkanin varmı yokmu bilmiyorum . Devam et demeye de hakkımız yok. Aldatilmak çok kötü bir histir.  Ama sabret geçer er yada geç o acı . Gerçekten ayrılma durumun varsa ayrilmani tavsiye ederim 1 2 ay hadi 1 sene canın yanar ama sonra geçer o acı.  Devam et desem bu şekilde devam ettikçe canin daha çok yanar.  Allah'ım bir yol göstersin.  
(615 puan) tarafından
Amin amin amin bı yol aç yarrabim:(
0 oy
(14,728 puan) tarafından
Çok zor bir durum 
0 oy
(735 puan) tarafından
Canim bir erkek icin bir kadin bitmisssr o evlilikten hayir gelmez hergun bekar gibi gezer bulur birilerini benim annem babam ben 3 yasindayken ayrilmislar annem babami aldatmis i gunden beri babam 25 yildir bekar evlenemedi korkudan alkolik oldu cikti iyice  .cok zor seven icin ama bosanmadiklari surecede olan hep bana olmus burnumu kirmis 2 yadinda kolumu kirmis annem dove dove bosanmak icin .simdi annelik tasliyo ama bendeki annelik sevgisini öldürdü neye fayda buyasta napiyim seni .cocugun varsa sigincak ailen varsa hic dusunme duzelirmi diye ömrün gider sen yandiginla kalirsin .
(615 puan) tarafından
Haklısın ama rabbim güç kuvvet versin yardım etsin bu yolda bana insallh
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Bu şekilde göz göre göre nasıl katlanacaksin peki atlatamadım galiba diyorsun atlatamayacaksin da kendine saygın varsa bacım boşan o adamdan nasıl olsa sineye çekiyor diye yapmaya devam edecek ediyormusta hayırdır kadında ki bu özgüven nerden geliyor sen sessiz kalıyorsun yapma Allah aşkına çocuklarına acı kendine acı sevgiyi bı kenara koy sen 2. Bı kadin değilsin çok çok değerlisin 
(615 puan) tarafından
Çok haklısın ben kendime saygın olmadiki onunki olsun ben ezdirdim kendimi
0 oy
(5,184 puan) tarafından
Bosanacaksın demi? 
(615 puan) tarafından
Başka caremi var Allah'a bıraktım
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Hakimden onun ve kendinin arama kayıtlarını iste 
(615 puan) tarafından
Kadininmi haklısın çıkartırlar mi
(11,926 puan) tarafından
Bak canım şimdi o kadının seni aradığı numarayı ve hangi gün. Hangi saatte olduğunu saniyesine bakip bul.bir de kendi telefonundan ekran görüntüsü al o aramayı.hakime o fotoyu vereceksin bu numaradan bu saatte su dakikada arandım ve bana bunalri dedi ses kayıtlarının dinlenilmesini arz ediyorum diyeceksin
Onlar o operatöre dilekce yazıp istiyorlar o konuşmanın ses kaydını.bir de eşimin de bu numara ile görüştüğünün sabitlenmesi için arama kayıtlarının araştırılmasını taleb ediyorum diyeceksin
(615 puan) tarafından
Çok haklısın evt isticem
(615 puan) tarafından
Allah razı olsun.
(11,926 puan) tarafından
Daha öncekileri davada hak olarak diyemezsin ama sonucuyu kullanirsin.hakim niye sen dava açmadın aldatıldın da diyecek sana  korktum de
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Ablama dediğimi sanada diyorum güzelim keşke ilk öğrendiğinde boşasaydın kendine niye yapıyosun bunu
(615 puan) tarafından
Öğrendim ilk seviyordum inanamıyordum biturlu düzelir dedim düzelmedi
(2,657 puan) tarafından
O umut zaten insanı yiyip bitiriyo ablam senelerce belki düzelir diye bekledi hala daha deli gibi seviyo ama bi o kadar da nefret ediyo boşanmayı bekliyo
0 oy
tarafından
Hata senin acirsan acınacak hale gelirsin 
(615 puan) tarafından
Acıdım ewt çok haklısın acincak haldeyim şimdi:(
tarafından
Erkekleri hata yaptığında terk etmezsen yaptklari hatayı lütuf sanıp daha üzerine bide snei terk ediyorlar hepsi aynı bunların hiç acımamak gerek
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Adam uyanik kendi dava acmiski zina ile suclama diye. Cunku sen acmadigin icin zinayi affetmis sayiliyosun ve bunu mahkemede sunamayacaksin. Ben olsam Allah a havale eder giderdim. Sana bundan hayir gelmez.
(615 puan) tarafından
Haklısın bende Allah'a bıraktım elimden başkada bsey gelmiyor
0 oy
(9,639 puan) tarafından
O kadar acı ki ne desen haklısın onca sene emek yapılan fedakarlık Bi yaşanmışlık az değil canın yanacak aklına gelecek ağlayacaksın ama inan geçecek ve o kocan olacak adam köpek gibi pişman olacak gün geçtikçe ama sen her geçen gün geçmişte yaşamayı bırakıp yeni günlere yeni umutla kalkacaksın. Bacım önüne bak  olan olmuş sen değil , o seni kaybetti birak ne hali varsa görecek Rabbım soracakhesabini  yarına kalır ama yanına kalmaz 
(615 puan) tarafından
Amin insallh insallh çok pişman olur ben ona çok fedakarlıklar yaptım çok sevdim çok
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Arama konusmalarini iste kadinla konustugun zamanin donuna kadar tazminat al o yuzsuz serefsizden aşağılık pislik
(615 puan) tarafından
Kadın belki beş hat değiştirdi her yaladigimda bitane değişti Allah'a havale ettim ciğerim sağlandı sanki
0 oy
tarafından
Delillerin varsa iyi kullan 3 yıldır aldadtiyormus az değil sen daha iyi bilirsin ne yapacağını, bosan yada boşanma  diyemem hayat senin hayatın ama esin vazgecmicek gibi duruyor bu kadından gururunu ayaklar altına alma sakın 3 cocuk var diye esin düşündümü o b*ku yerken .
(615 puan) tarafından
Okadar haklisinki asla düşünmedi
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Çok üzüldüm senin için. Boğazım düğümlendi okurken. Allah yardımcın olsun inşallah. Çok sevince daha zor geliyo insana 
(615 puan) tarafından
Canımdan çok seviyordum babamdan sevgi görmedim bı yanım hep eksikti onunla tamamlamistim herseyim olmuştu degmedi sevmeseydim belki bu acıları cekmezdim
(2,385 puan) tarafından
Neden kıymet bilmezler ki
0 oy
(298 puan) tarafından
3 senedir bu çileye nasıl katlandın ve kuzum bırak incelediği yerden kopsun
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ne tazminat bırak ne nafaka arkadaşım.Donuna kadar al.Cocuklarinin rızkını o kadına yedirmis.Hala ne aşkı ne sevgisi.Uckuruna düşkün bı insan o kadını bıraksa yenisini bulur.
(615 puan) tarafından
Bulur derdi namusuzluk.bide namaz kılardı
0 oy
(481 puan) tarafından
Beni becermiyor ben karisiyim seni beceriyor kullanıyor oruspu deseydinya. Böyle adamı bosamaktan başka çaren yok canim ya ömrünü kendine zehir edeceksin bu adamı çekip ya da Bi kere üzülüp bosanip hayatına devam edeceksin
(615 puan) tarafından
Defoldu gitti yalvarmami bekledi yalvarmadim zamanında çok yalvardım olmadı.yalsnlari bitmedi
0 oy
(34 puan) tarafından
Boşanacaksın

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 195 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 272 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Wanessa (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 234 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,192 soru

12,377,170 cevap

42,929 kullanıcı

Kategoriler

...