Dün ablamı evine bırakırken eşim "babam çocukları bağa toplamış" dedi ablam da ee siz de gidin deprem oluyor dedi eşim de bakalım bilmiyorum dedi. Sonra alışverişe gittik sonra baktım telefonla konuşuyor yemek yaptın mı dedi evet dedim yemekten sonra geliriz dedi kapattı ben de gidelim mi diye sordum s.lak s.lak konuşma senin layığın anan gil git Bi hafta 10 gün kal diye yüksek sesle konuşmaya başladı. Sus millet bakıyo bişey demedim gitmeyelim demedim dedim. Eve geldik yemekten sonra bağırarak hadi lan hazırlan anan gile götürcem seni sana b.ok gibi davranmaları lazım dedi.(bana değer vermiyorlarmış onu ima ediyor) ben de gitmiyorum bi yere düzgün konuş dedim beni duvara itekledi pilav kabını fırlattı. Babası gili aradı ben bunu anası gile bırakıcam haketmiyor gelmeyi dedi bu sırada oğlum babasının kucağında çığlık çığlığa ağlıyor almaya çalışıyorum vermiyor bırak sakinleştireyim diyorum vermiyor al babamla konuş diyor en son telefonla suratıma tokat attı resmen al konuş diye ne vuruyorsun ne yapıyosun diyorum babası telefonun ucunda ya ne vurması yalancı bi yalanın eksikti diyor. Şoklarla izledim. Kayınbabam gil geldi benim için diyor ki bunu bırak gelmesin sen gel oğlum bağ yüzünden tartışıyorsunuz hep. Hiç bağ yüzünden tartışmadık baba dedim baktım herkes benim üstüme geliyor vurması hakkında bişey söyleyecekmisiniz dedim konuyu kapatıyorlar. eşimin son söylediği de gitsin anası gile 4 gün ben de annem gile geleyim çocuk bi şekilde büyür sonrasına bakarız dedi. Yani ayrılcam ilerde dedi. Bağa gittiler sonra bugün akşam 9 da geldi ne aradı ne özür diledi. Hiç bişey olmamış gibi TV izliyor. Boşanacağım kesin.. Siz olsanız ne yapardınız?