Kocam bana bı tartışma sırasında sktr git dedi. Kalktım bişi demedim çantamı hazırladım iki çocuğum vardı üstelik. Akşam saat 9. Gurbetteym kendi ailesi yakın. Benim sen 3 saat uzakta. Neyse hazırlanmaya başladım babamı aradım baba beni alır mısın dedim ne oldu dedi , sktr git diyor eşim dedim. Öyle mi diyor dedi evet dedim. Bekle beni kızım dedi yola çıktı. Kayinbabami aramış babam, onlar duyunca çok panik oldu durun dediler biz gidip bı konuşalım ondan sonra gerek görülürse gelin olayı anlayalım demişler. Sonra kayinbabam eşimi aradı ağzına geledi söyledi yoldayız geliyoruz dedi. Eşim o ara çocuklar ve ben gidicem herkes duydu korkusundan ağlayıp bana herseyn öfke ile olduğunu soyledi. Bende duymazlıktan gelip bekledim.saat on gibi kayinbabam kaynanam kaynım eve geldi. Tabi ağızlarına geleni söylediler. Bir daha olursa giderim dedim kayinbabamin yanında. O laf çok ağır ben onun namusuyum bunu söylemesi normal değil dedim. Bana haklısın, bişi olursa eğer sen bizim kızımızsn çocukların çocuklarımız onu atar seni atmayız dediler. Düşün dediler aranızda güzelce konuşun gibisinden. Gittiler ailemi arayıp özür dilediler. Sonra eşim özür diledi baya bı kötü oldu, babam aradı ondan da diledi flan...
bı sktr git lafı ile olayı nereye getirdim ama şuan varya asla ama asla kötü Kelime kullanmıyor, gidecegimi mıh gibi biliyor. 3 cocukluyum şuan , şuan bile eyvallahm yok. Hayata bir kez geliyorum ömrümü adadiysam eger değer beklerim ha gormuosam giderim zor değil..
Demek istediğim Kendinize değer verin