Eşimle tartstik dün akşam. Git dedm gitmedi evden ikimzde sinirlydik o çıkmadı sonra ben o zaman beni kuzenime bırak dedim. Normalde de bazı akşamlar birakir birkaç saat sonra alırdı. Neyse saat gece oldu baktm aramadı ben ariyorm bir de napsn. Uyuyorm dedi sonda dedm hsni allmicakmisin dedim oysa eşi de gelmişti kuzenimin. Dedi sen orda kalmicak mıydın. Hayır dedim sonra dedi ki şey istersen kal annemle kardeşim burda zaten bunu duyunca cildrdm sen orda kalsam bile onları getirmeye utanmıyor musun niyr akşam vakti evde olmadığını duyuruyorsun veya evim düzenli değildi zaten tartsmistk ortalıkta da biseler vardı neyse anlicaginiz gece gece gidip kavga etmek vardı yine sabır dedm sustm kuzenmde kaldm sabahta gitmedm bilerek ben evde yokken gelen kaynanamın kaynimin birde gidip kahvaltılarını hazırlayamam dellendim. Akşam olmasini bejledm. Eşimin iş çıkış saatinde geldm kapıdan brlkte girdik ev biraktgm haldeydi insan bari tezgahtaki bulasklari yikardi. Sinirden hicbrsey yapmadm bende ellemedm. Duş aldm oturuyorm tek başına muhattap bile olmuyorm eşimle çünkü ona anlatsam anlamicak yoruldm artk . Zaten evden de çıkmamız lazm. Eşim anneci kaynanama dönsem desem bana gelmek için bende kalmak için gitmemi mi bkelyorsn bu sefer eşim anasını savunacak işler kötüye gidecek. Zararlı evet ama geldgmde beri kahve ile sigara başka da brsey yapmadm. Buraya da içimi dökmek istedm yine.