0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
 Kızlar  ust komsum 7 aydir uy uz mus ama hic bize soylemedi bizler hep gidip geldik dun bize geldi uy uz oldum gecti ama dedi ben sok oldum zaten sadece balkonda oturdu gitri ben bardagi kaynar suya attim sandalyeye kuvvetli ilac sıkıp torbaladım hemen ama allah kahretmesinki bugun yan komsumla otururken kolunda uyuzları gordum bana kahve yapmisti bardaga dokundum mecbur icmek icin dedim uy uz olmussun diye demiyorsunuz ya dedim cocugumda cocujlariyla oynadi hemen eve geldim sıcak suyla dus alip kabak lifiyle yıkandık camasirlari 60 dereceye attım ya kaparmıyız sizce cok korktum

9 Cevaplar

0 oy
(1,989 puan) tarafından
U yuz bit gibi gözle görülen bir böcek değilki akar gibi birşey o göremezsin ama yinede sen ne olsun olmasın herşeyi kaynat kaynar suyla yikat
tarafından
U yuzlari gordum derken kümeleri  tüneleri gordum yara seklinde hizzalı tünelli
(1,989 puan) tarafından
Anladım canım sen ne olur olmaz kaynat herşeyi o günkü kıyafetlerini vs işte kendinde güzelce sıcak suyla yıkan bence ne olur olmaz
tarafından
Komple sıcak suyla yikandik kapak lifiylede liflendik elbiselerimi 60 dereceye attım her yeri domestosla kaynar suyla sildim of
-Reklam-
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Dokunduğu yerleri sirkeli suyla sil yıka canım biz geçirdik çok zor geçti şükür ki geçti daha önce hiç olmadiysaniz 2 haftaya belli olur canım hafif hafi sinek ısırığı gibi kaşınır kasidikca bı yerden başka yere taşımış olursun ve heryere dagilir
tarafından
Ya zaten egzamam var hep kasınıyorum nasıl atirt edicem ki
0 oy
tarafından
Kızlar detaylı bilgi verebilecek biri yokmu ya  
0 oy
(638 puan) tarafından
Vallahi 3 aydır anam ağlıyor geçmiyor bu illet kaç defa kükürtlü krem metrin kulandım  domestos la sirkeyle heryeri sildim kıyafetleri çarşafları yıkadım poşetledim ütü yaptım ama geçmiyor 2 3 hafta iyiyim yine tekrarlıyor kafayı yemek üzereyim psikolojim alt üst bu süreçte kilo verdim eşim yüzünden geçmiyor kendisinde bişey yoķ olan bana ve çocuklara oluyor 
tarafından
Bana kahve getirdi bende bardaktan ictim sonucta bulasirmi peki ellerine veya sarilma vs olmadı temas sıfır sadece bardaga dokundum
(638 puan) tarafından
Yok canım öyle bulaşmaz sen rahat ol kükürtlü sabun al onu kullanın sürekli kıyafeleri 60 derecede yıka ne olur ne olmaz diye
tarafından
Tamamdır kuzum tesekkur ederim eve gelir gelmez zaten hemen 60 dereceye attim heryeri sicak su icine domestos koydum sildim oglumla kendimi dusa attim sicak suyla yikandik kapak lifiyle liflendik herseyi utuledim
(638 puan) tarafından
İyi yaptın canım Rabbim düşmnımın başına vermesin biz maddi manevi çöktük resmen ilaçlara çamaşır suyuna sirke bi ton para harcadık elektirk su faturası da cabası gerçekten iğrenç bişey
tarafından
Evet arastirdim cidden kotu ben egzamayla ugrasiyorum 5 aydir o bile maf etti beni bunu asla kaldiramam insanlar vurdum duymaz ya soyler biz bole bole hastayiz dikkat et diye hicte soylemiyorlar ben gormesem daha soylemicekti
0 oy
(930 puan) tarafından
Yok genelde aynı yatakta yatinca a aynı kıyafeti giyince bulasiyor
tarafından
Ya ins öyledir o bardaga dokundum  ya bulastiysa diye  icim icimi yiyor kırkladım kendimi evi ama of
tarafından
Neden soylemezlerki u yuz hastaligimiz var diye nekadar sorumsuzlar ya
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Canm genelde havludan yastiktan yani çamaşırlardan falan bulaniyo 15 dk fazla temas halinde olman lazm sen değil belki ama cocugun çocuğuyla oynamış belki çocuktan bulaşır yaa temas ettilerse bide kuluçka süresi 40 gün canm
tarafından
Cocugum asla temas etmez kimseyle sevmez teması sadece bisikletlerini sürdü o biraz korkuttu beni
0 oy
tarafından
İhtimal var ben böyle insanlardan nefret ediyorum arkadaş madem u.y.z olmuşsun ne diye düşüncesiz şekilde gidip geliyorsun ne bencillik 
tarafından
Evet haber ver bizde uzak duralim sende kendini izole et tedavini ol ama vurdum duymaz ya bizler grip olsak haber veriyoruz bulasmasin gelmeyin yada gelemem diye
tarafından
Çünkü düşünceli insanlarız
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bu 7 ayda hiç size gelip gtmedi mi yda sen ona gtmedin mi.. Ben tam 11 aydır bununla uğraşıyorum tam bttı diyorum Bi iki ay kaşınma. Yok sonra yine tekrarlıyor öyle acayip öyle pis Bi hastalık.. 
tarafından
7 ay icinde hep birbirimizdeydik hic soylemediler :( gecmedi ama dun öle soyleyince basimdan assag kaynar sular aktı
(1,021 puan) tarafından
Bnde doğumdan sonra hastende kaptım büyük ihtimalle cnku çevremde bildigim yoktu bebeğim 11 aylık şuan ozmandan beri yeni bttı derken bu ayda DHa yeni eşimde çıktı düşün yani aynı evde aynı yatakta onda yeni çıktı inşallah size bulamamıştır sonucta siz aynı yastık aynı çarşaf ta yatmadınız gerçekten dua et bulaşmasın lanet bsey ya
tarafından
ins ya vallahi insanlar nekadar sorumsuz madem boyle birsey var soyleya of
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Canm inşallah yokturda o bulasinca dört haftada cikiyor belirtisi ortaya yani hemen cikmaz çok dikkat et 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1995 (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
26 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 341 göst.
4 Ekim 2023 Aile kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 35Nisa.! (150 puan) tarafından soruldu

403,880 soru

12,099,638 cevap

36,409 kullanıcı

...