+1 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
İyi akşamlar kizlarrr napıyorsunuz biraz sohbet etmek istedim doğuma az kalmış zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz:)

15 Cevaplar

0 oy
(4,215 puan) tarafından
İyim yemek yaptım çocuklar uyudu duş alicam esim gelicek işten vallw canim hamile deilim bütün vaktim çocuklarla geçiyor hamile isen çok dinlen çok uyu çocuk olduktan sonra insan çok arıyor
(121 puan) tarafından
Öyle kuzum haklısın küçük oğlum var benimde onunla ilgileniyorum doğuma da gün sayıyorum :)
(4,215 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından

Yaaa hamilelik zamanım geldi aklıma. Oğlumun tekmelerinin bendeki heycanı…. Oğluşum şuam 7 aylık. İlk zamanlar zor olmuştu alışma aşaması, tanıma aşıması vs.. ama büyüdükçe vakit geçirdikçe tecrübelerle güzelleşiyor herşey. Yine zor ama onun gülüşü bakışı kokusu herşeyi çok çok güzelleştiriyor. Herhğn şükrediyorum :) şimdi uyuyor bende çay keyfi yapıyorum 

(121 puan) tarafından
İnsanın evladı gibisi yok dimi Rabbim acılarını göstermesin insAllah :) Banada dua edin az kaldı doğuma
(519 puan) tarafından
Aminnn inşallah :) Rabbim kolaylıkla sağlıklı sıhhatli birbirimize kavuştursun inşallah
0 oy
(6,700 puan) tarafından

Yuvarlanıp gidiyoruz beee :D ben şükür. 

Hayırlı doğumların olsun inşallah canım 

(121 puan) tarafından
Saol teşekkür ederim canım :)
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Küçük bebişim uyuyor büyük kızım da sırf tuvaletını yaomamk için erkebden uyudu kaldım tek basıma :) buralarda takılıyorum 
(121 puan) tarafından
Sende dinlen güzelce :) her zaman denk gelmiyor boş vakit
0 oy
(7,458 puan) tarafından
Cocugu uyutabilirsem esimle cay keyfi yapicaz
(121 puan) tarafından
Hadi insAllah uyur canım :)
0 oy
(164,045 puan) tarafından
kim hastanelik oldu durumu nasi yaa bi kac saat inceki post kapandi haberi olan varmi
0 oy
(7,731 puan) tarafından
Kızı uyuttum eşim halı sahada. Yarın tatile gidecez valiz hazırlıyorum daha bulaşık makinesini boşaltacam ama hava çok sıcak hayatı sorguluyorum resmen hiç bir iş yapılmıyor su gibi terlemekten
(121 puan) tarafından
Bu sıcaklar elimizi kolumuzu bağladı valla bende öyleyim hiçbir iş yapasim yok resmen kış gelsin diye bekliyorum o zaman canlanacagim :)
(7,731 puan) tarafından
Açıkta giyinemiyorum deprem korkusundan dışarı çıkmak zorunda kalırız diye. 45 derecede yanmaya devam
(121 puan) tarafından
Allah büyük be bacim bu günlerde geçer
(7,731 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşaAllâh ben de yatsıyı kilicam nasipse;)
(121 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Rabbim kabul etsin inşallah namazını
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Tuvalette kafa dinliyorum valla 
(121 puan) tarafından
Tuvalette çok kalmak iyi değil kız
(2,385 puan) tarafından
Kalamıyorum zaten illaki biri geliyo kapıya
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım ben de kızım uyudu oğlumla oturuyoruz 
0 oy
(1,570 puan) tarafından

havuzdan geldım kızımla ama nereye gırdım bılmıyorum nerde o serinlik su gıbıyım :Deve gelene kadar terledim yıne dusa gırıcem kızımı yıkadım uyutayım da :)

0 oy
tarafından
Anlatayım gülüm dün menemen yaptım mutfakta masada dizili bugün kaynima bohca hazırladım hem alışveriş yaptım hem bohcalama tulleme baya uğraştım banyoma böcek bastı dün ilaclamistik sözde bugün gelince bulaşıkları yerleştir ektim menemenleri yerleştir ektim banyoyu temizleyip duş alcaktim yorulmuştum hı birini yapmadım çay koydum tam icecektik benim balkonu mutfağa katmistik küçücük bi boşluktan bi karınca girmiş kurt düştü sandım tam çöpü koyduğum yer bi de sıcaktan haşereler evi basiyo bi de oraya toz karışım yaptım döktüm şimdi çay içiyorum yarına bi dünya isim var onları planlamaktan çayın keyfini yapamıyorum 
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Dogumuna ne kadar var canm 

Bugün çok yorucu bir gündü benim için hastane, pazar derken akşam eve geldik banyo  yaptırıp uyuttum tosbigi bende duş aldım oturuyorum dinleniyorum 
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Cocuklar uyudu keyf yapıyorum 
0 oy
(14,946 puan) tarafından

Doğuma az kala yatarak geçiriyordum  :)

Şuan yatamiyoruz   :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 370 göst.
18 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,889 puan) tarafından soruldu
+8 oy
41 cevap 1,058 göst.
21 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CESUR&ANNE (36 puan) tarafından soruldu
+3 oy
38 cevap 1,348 göst.
+3 oy
23 cevap 868 göst.
30 Eylül 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (34,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,576 soru

24,388,204 cevap

349,121 kullanıcı

...