Mrb arkadaşlar ben yeni hesap açmak istedim linç yicem ayiplanicam biliyorum ama içimi boşaltmam.gerekiyo, biz 3 yıllık evliyiz eşimin telefonunda 3 farklı kadınla konuştuğunu üçünü birden idare ettiğini gördüm galerisinde bikinili fotoğrafları başka.kadinla sex muhabbetleri yikldim resmen severek evlenmistik ailem sen severek evlendin bizmi zorladik diye başıma kakti akrabaya eşe dosta ne dicez unut düzelir dediler oğlum küçüktü aynı evi paylaştık su oglum büyüsün dedim hep sabir ettim eşim ayaklarima kapandı ağladı af diledi 2 ay iyi oldu sonra yine şifre değiştirmelere başladı ona karşı sevgim bitmişti artık, kendime instagram açtım hesabimda açıktı biri oğlumla fotoma Mesaj atmıştı çocuğunuzmu yegeninizmi fln diye çocuğum dedim rahatsız etmeyim dedi ama sonra yine yazdı arkadaş olarak konuşmaya başladık çok büyük hata yaptım evet ama o an farkında olmadım bu durumun duygusal bosluktaydim 9 aydir tanıyoruz birbirimizi ama hiç kötü muhabbet yapmadık yanyana gelmedik sonra ben yakalandım gibi bişey oldu muabbeti kestik 2 aydır hiç konusmuyoruz ama benim sürekli aklımda unutamiyo gibiyim hep onu düşünüyorum ne yapicam bilmiyorum ilgisizlik ve sevgiszlik beni günaha itti nasıl arincam bu durumdan