Kızlar tayinimiz doğuya dış karakol ev götürülemez yer olarak çıktı. Kaynanamında kendisine çok yakın boşta bir evi var ve o evin kredisini de eşim ödemiş evlenmeden önce de o ev sizin dedi neyse eşim yanımda olmayacak diye dedıkı evini getirir yerleştiriris kalırsın dedi bende tamam dedim. Kızlar yanına gittim 1 ay kız kardeşimle kaldım eşim gideceği için kız kardeşimin kalmasını çok istedim o da benle kaynanam gile geldi neyse herşey çok yolunda bir anda bana dediki evini götürücez ben toruna bakıcam sende çalışıcaksın bende olur dedim en azından sigortalı bir işim olur ama evimi düzücem dedim düzersin ama ailen kız kardeşin gelemez hatta hiç kimse orası turistik yer bilerek gelirler dedi. Bende nasıl ailem gelemez dedim sen ve ben bazen yanımda durursun bazende beraber o eve gideriz dedi. Dedim ne saçmalıyorsun ne demek ailem gelemez bunu nasıl söylersin dedim orasını sen almış olabilirsin ama evi getirdiğim sürece hiç kimse benim evime karışamas dedim bilmedi kız kardeşimi kendi evinden nasıl kovsun. Neyse kızlar ben böyle 1 ay idare ettim ama o 1 ayda bayat yemek, eve ekmek bile almak yok, temizliğini yapıyorum beğenmiyor her dk bi kulp takıyor, zindan oldu orası bana bende bileti aldım ailemn yanına geldim.Ben ailemin yanına gelince eşim farklı ilde yanında ben değilim diye eşimi doldurmuş nerdeyse boşanma aşamasına geldik bana küfür etti ve küfürü ailem duydu annesine söylediler nasıl bi çocuk yetiştirmişsiniz diye o da diyor ki senin kızın ne dedi de benim oğlum küfür etti. Annemde afferin işiniz gücünüz para sizin bir oğlunuz var onada terbiye verememişsiniz dedi. Eşimide aramış madem oturucaksınız ailesi gelmiycek kira vericeksiniz demiş eşimde herşeye tamam anne demiş baya bi anacı eşimde beni aradı benim orda işim yok dedim kadın neler yapıyor sen hala farkında değil misin dedim kalktı gitti annesine çiçek gönderdi bende yazdım senin niyetin belli beni istemiyorsun o evde al ister kiraya ver istersen yat kalk üstünde ama bu yaptıklarını unutmam dedim oğlumla evlenirken siz gayet iyi diyordunuz dedi. Bende al oğlunuda torununu da tepe tepe kullan hadi verdim sana dedim kızlar numarasını komple sildim dahada konuşmadım hala o halde yüzsüz gibi arıyor eşim özür diledi falan konu kapandı bende eşimin yanına gittim ki bu sürekli akıl vermesin hem konuşayım hemde dağda da olsa yanında olurum diye ev baktık babam sakat ayağıyla beni getirdi ev baktık ev yok köy gibi bir yer bizi orda aramış eşim anne ev yok dedi. Eşime diyor ki sen kes sesini ev bulunur bulunur bulun orda diyor bende bak işte annen böyle bi insan gör bizi ortada bıraktı yanımızda olmadı dedim hala bana sen dağda yaşa ev bul diyor ailemin yanında da hep deprem sağlam ev yok bende bu durum olduğu halde eşimin olduğu ılin merkezinde ev tuttum eşim hiç gelemeyecek 6 ayda bir gelicek yanımda ailem kız kardeşim kalıcak eşimi aramış siz herşeyi halledin gitsin o da orda yaşasın torunu bana bırakın herşeyi halledin ben torunla gelirim demiş bende gerek yok sağolsun evinde olsun kendi evinide tepe tepe kullansın ne ben gideyim ne de o evime gelsin dedim şimdi 60 milyar borca girdik çok zorlanıcaz kiramız 8 milyar ama her zorluğun arkasından bir kolaylık vardır da bu kadını evimi yerleştirdikten sonra ayağını komple çekmem için napsam kızlar çünkü ben eşime annen gelmesin desemde neden der yuvamıza kadar yıkar onda her halt beklenir çok kişinin yuvasını yıktı napmalıyım eşime belli etmeden?