0 oy
1,510 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından

Ben olsaaammm derslerine çalış kızım derdim galiba :D  Bir de sana yanlış yapan birine, bir şans daha verme derdim.Haydi bakalım sohbete...

26 Cevaplar

0 oy
(5,439 puan) tarafından

15 olmazmi :D okulu bırakma oku derdim ama elden gelende yoktu ki :(

(5,439 puan) tarafından
Cnm haklisin bende çok isterimde koyde oturuyorum her agizdan bi ses cikacak, aile şartları cnm bide
(639 puan) tarafından
Köyde zor tabi. Ama esin destek olacaksa kimseyi dinleme derim
(5,439 puan) tarafından
Eşim okuyup napcan diyo çalıştırmıyor zaten ben gece gündüz çalışır yine bakarım size diyr bende hayatin ne getirecegi bellimi diyorum
(639 puan) tarafından
Hayatın ne getireceğinden ziyade istiyorsan yapmalısın bence canim. Ama tabikide eş desteği olmadan zor. Hayirlsii olsun hepimiz icin
(5,439 puan) tarafından
Amin cnm sağol cumlemizin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Memleketten sevgili yapıp üniversiteye gitme derdim :D gerçi o adamla evliyim yine olsa yine onunla evlenirim belki ama evlendiği tarihte değil ondan 5 yıl sonra 
(1,372 puan) tarafından
Sen de mi erken evlenenlerdensin? :)
tarafından
20 yaşında evlendim okul devam ederken sonra bi süre ayrı falan kaldık sıkıntılar sıkıntılar
(1,372 puan) tarafından
Seninde gençlik yılların zor geçmiş anlaşılan
tarafından
Aynen canım o ayrı kaldığımız dönemde boşanma aşamasına bile geldik onun ailesiyle problemler yaşadık ama şimdi iyiyiz çok şükür. Sadece diyorum okulum bittikten sonra tanışsaydık en azından kendim bi kaç sene çalışır paramı kazanır öyle evlenirdim hem de ayrı kalmaz kavga etmezdik şimdi onun yaptıklarını unutamıyorum her kavgada yüzüne vuruyorum yanlış olduğunu biliyorum ama kendime engel olamıyorum
0 oy
(744 puan) tarafından

Off off şu kızların kaderi :'( hepimiz aynı dertler aklım başımda olsaydı da daha güzel kararlar alsaydım büyük sözü dinleseydim :(

(1,372 puan) tarafından
Türk kızlarının acı sonu :)))
(744 puan) tarafından
Valla ya heleki şu kızların ve kadınların  çektiği
(1,372 puan) tarafından
Doğru diyosun canım
0 oy
(682 puan) tarafından

Dersleri ihtimal etme netcwn kocayı derdımm:)

(1,372 puan) tarafından
Aahh ahhh o zmnlar herşey tozpembe :))
0 oy
tarafından
B.k var herseyı kafayı takıon hadı okumadın calısıodun hayatına baksaydın gezseydın tozdaydın derdım :)
(1,372 puan) tarafından
Çok iyiymiş :)))
0 oy
(639 puan) tarafından
Aynen devam et. Basina gelecekleri ne yapsan değiştiremezsin.bunun icin üzülme derdim. Sadece bi şey var,sakin onu yapma derdim.
(1,372 puan) tarafından
Yine de bir pişmanlık var
(639 puan) tarafından
Evet sadece bir konuda. O da bana bağımlı bi yanlis oldugu icin. Diğer yaşadıklarım napsam değişmezdi bence çünkü hic mi hic bi yanlışımdan degil kaderimden

İlgili sorular

+2 oy
50 cevap 625 göst.
0 oy
6 cevap 130 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,468 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 767 göst.

Kategoriler