0 oy
1,581 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
Ben bu adamı kessem kaç yıl yerim? 

Nefsi müdafaa falan olmuyor mu acaba? 

Kızlar kısa kesecem dün benim eltimin babası öldü. Bugün eşim işten geldi yemek yedik ettik taziye yerine gidecem dedi çıktı gitti neyse. 

1 saat sonra aradım dedim nerdesin taziye yerindeyim dedi tamam dedim kapattım. Neyse 20 dakika sonra benim kaynanam geldi. Dedim nerde oğlun taziye yerinde mi. Dedi yok kız geldi yarım saat 45 dakika durdu çıktı gitti dedi. Ben geri aradım bunu. Arıyorum arıyorum açmıyor tam 40 kere aradım. En sonda mesaj yazdım boyun posun devrilsin evde ölsek umurunda olmayacak dedim. 15 dakika sonra geri aradı beni. dedi ablam gile geldim kargolarını almaya telefonda arabada kalmış unutmuşum. Çay koydular içtim çıktım dedi. Ben telefon yanımda sanıyorum arabadaymış bindim gördüm dedi. Aramalarını görür görmez aradım dedi. Birkaç ürün almıştım kızlar. Görümcemin adresini vermiştim kargoya da. 

Bende sinirlendim bağırdım çağırdım. Eve geldi bu bana bağırdı ben buna bağırdım. Dedim beni aradığın zaman 1 kere duymayım telefonu kıyamet kopuyor tam 40 kere aradım seni dedim. Bu ne sorumsuzluk dedim. Çık git daha fazla kendini savunma bana dedim görmek istemiyorum seni dedim çıktı gitti. Ayrıca telefona sağ duyulu. Arabada falan unuttuğuna zerre inanmıyorum. 

Kızlar haksızsam Allah aşkına haksızsın deyin. Ya vallahi beni aradığında o telefonu duymazsam söylenmeye başlar sağır mısın duymuyor musun telefona sağ duyulu ol diye laf eder söylenir durur. Ama ben 40 kere aramışım hiç mi düşünmüyorsun ya bu kadın arar beni merak eder diye. Bu sorumsuzluk değil de ne ? 

Geldiğinde nasıl davranayım buna kızlar bir fikir verin. 

37 Cevaplar

0 oy
(1,892 puan) tarafından
Ay adamı kesecek kadar da bisey yok fazla abartmışsın
-Reklam-
0 oy
(169 puan) tarafından
Hiç birşey yapmiyacaksin alisacaksin 23 yıllık evlilik hayatımda aynısı tlf duymaz yarım saatlik çıkar 3 saat sonra döner söylesem böyle gerekti der
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Çok fazla abartmıssınız bence insanlık hali bu evet unutmuş olabilir yanında sanmıştır telefonu zaten kargolarınızı almaya gitmiş gitmişken çay içmiş telefon calmadığı için ee o aradada telefonla işi yoksa farkına varmamıştır telefonunun yanında olmadığının her insanın başına gelebilir bazen bende eşimi ararım arabada unuttuğuda olur yada müsait olmadığı zaman olur bakmaz 40 kerede aramam yani görünce döner zaten bana acmiyorsa vardır bir sebebi derim en fazla iki kere ararım o beni aradığında da açıklamasını yapar her olaydan nem kaparsan eşler arasında güven olmazsa nasıl yürür bu evlilik hiç hoş olmamış eşinizi evden kovmaniz aynı şey sizin başınıza gelse eşiniz aynı tepkiyi verse sizi evden kovsa ne hissedersiniz acaba 
0 oy
tarafından
bak gordunmmu insan bazen duymayabiliyor.. bir sonraki seferde sende tepkini olculu ver.. Dun icinde kusura bakma derdim sahsen .. yani adam sabahin korunde cikip da gece yarisina kdr gelmemezlik etmemis ki.. 2 3 saat yani ne bilim biraz gulesim de gelmedi dil 
0 oy
tarafından
Bişey sorabilir miyim? Kaç yaşındasın acaba? 
0 oy
tarafından
Bende bisey var sandım vallahi ya, bu mu kız derdin sıkma o kadar iki aradın bırak arama adamı görünce arar nasılsa düşme o kadar üzerine 
0 oy
(962 puan) tarafından
Yani mesele bu mu? Okuyup zamanımı harcadığıma üzüldüm kusura bakma ben eşimi asla bu şekilde darlamam bizim ilişkimizde bu tarz şeyler için tartışma olmaz saçma sapan geldi 
0 oy
(7 puan) tarafından
Valla herkes haksızsın yazms ama eşini taziyede bilio kaynanası gelio yok az durdu çıktı dio kim olsa arar yani bide esin açıklama yapmış diolar benim aklıma dahası gelirdi açıkçası geldide yani herkesin günahı boynuna da öncelikle onu belirtim ben başıma gelse aklıma geleceği dilim bide sürekli aramasina rağmen bakmioesinede açıklama yapması gerekti ya bence bilerek gitti aldı kargolari aklıma bu gelir ama herkes bilir esi ne yapar ne yapmaz eşim telefonunda unutmaz dio arabada unutmamsta olabilir unutadabilir insanlık hali ama şüphe var yani 
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Eşiniz sizi daha önce telefonla arayıp ulaşamadığında (telefona sağduyulu yazmissiniz) bu sekilde gereksiz çok mu tepki gösterdi? (merak etme tedirginlik anlamında değil) sizde onun intikamını almışsınız gibi geldi bana ☺️ 
0 oy
(409 puan) tarafından
Birkere de ben 7 aylık falan hamileyim yeni evliyiz eşim galiba maça gidicekti tam da hatırlayamıyorum geleceği saat belli bekle allah yok atıyorum arıyorum gecenin 3 ünde geldi mi aklım çıkmıştı bişey oldu diye o da teli arabada bırakmış halasına valiz mi ne vermeye gtmiş hemen çıkarım diye düşünmüş ama çay sohbet derken uzadıkca uzamış o zaman çok kızmıştım bişy oldu diye korktum en azından halandan arasaydın ben burdayım diye. Yani canım olabiliyor böyle şeyler uzatılacak bi mevzu değil bidahakine daha dikkatli olmasını söylersin merak ettim dersşn olur biter .
0 oy
(5,129 puan) tarafından
Hadı canım itiraf et asıl sinirlendğin şey ne :) 
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Böyle tırı vırılarda ya aldatma ya kumar cikiyo seninki acaba hangisi??? Asıl soru bu
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ben tepkinizi abartılı buldum.Taziye evinde de olsa çıkmış ta olsa niye durmadan aradınız.Evden çıkması 2 saatlik bı olay gibi 45 dk taziye evi vs ama siz sanki 4-5 saat ulaşamamış gibi davranmissiniz.Ablasina gitmiş çaya muhabbete dalmış olabilir.İnsanlik hali.Bu kadar sıkmak doğru değil bence eşinizi yalan söylemeye itersiniz...
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Abartmissiniz bence.
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Çocuk gibi bundan olay çıkarmak. Olay falan yok bunda. 
0 oy
(735 puan) tarafından
Kadinlar erkeklerden daha madur oluyor tamam ama bazen erkeklerede üzülüyorum ya . Herseyde kavga cikaran nisey uoksa bile var eden kadinlarlada ömür gecmez biraz olgunlasin ya biraz yapici olun adami bezdirmeyin sua hayattan oda bi insan yani kocana üzüldüm aklini basina al git kocandan özür dile bidahada boyle sacma sapan seylerle tartismayin.
0 oy
(50 puan) tarafından
Allah o adama sabır versin senin gibilerdende korusun çok fenasın!

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 268 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 529 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,225 göst.
16 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,300 göst.