Ben bu adamı kessem kaç yıl yerim?
Nefsi müdafaa falan olmuyor mu acaba?
Kızlar kısa kesecem dün benim eltimin babası öldü. Bugün eşim işten geldi yemek yedik ettik taziye yerine gidecem dedi çıktı gitti neyse.
1 saat sonra aradım dedim nerdesin taziye yerindeyim dedi tamam dedim kapattım. Neyse 20 dakika sonra benim kaynanam geldi. Dedim nerde oğlun taziye yerinde mi. Dedi yok kız geldi yarım saat 45 dakika durdu çıktı gitti dedi. Ben geri aradım bunu. Arıyorum arıyorum açmıyor tam 40 kere aradım. En sonda mesaj yazdım boyun posun devrilsin evde ölsek umurunda olmayacak dedim. 15 dakika sonra geri aradı beni. dedi ablam gile geldim kargolarını almaya telefonda arabada kalmış unutmuşum. Çay koydular içtim çıktım dedi. Ben telefon yanımda sanıyorum arabadaymış bindim gördüm dedi. Aramalarını görür görmez aradım dedi. Birkaç ürün almıştım kızlar. Görümcemin adresini vermiştim kargoya da.
Bende sinirlendim bağırdım çağırdım. Eve geldi bu bana bağırdı ben buna bağırdım. Dedim beni aradığın zaman 1 kere duymayım telefonu kıyamet kopuyor tam 40 kere aradım seni dedim. Bu ne sorumsuzluk dedim. Çık git daha fazla kendini savunma bana dedim görmek istemiyorum seni dedim çıktı gitti. Ayrıca telefona sağ duyulu. Arabada falan unuttuğuna zerre inanmıyorum.
Kızlar haksızsam Allah aşkına haksızsın deyin. Ya vallahi beni aradığında o telefonu duymazsam söylenmeye başlar sağır mısın duymuyor musun telefona sağ duyulu ol diye laf eder söylenir durur. Ama ben 40 kere aramışım hiç mi düşünmüyorsun ya bu kadın arar beni merak eder diye. Bu sorumsuzluk değil de ne ?
Geldiğinde nasıl davranayım buna kızlar bir fikir verin.