Ablam kendisini aşırı beğenmiş, kendini mükemmel biri olarak görüyor. Ve herkesin arkasindan konuşur. Ben kardeşiyim evimde haftanın üç dort günü kalır ve arkamdan konuşur sürekli. Bende en sonunda dayanamadim aradım dedim ki madem ki arkamdan konusacaksin ne diye sürekli gelip evimde kaliyorsun. Diyince ortalığı ayağa kaldırdı. Bizleri hiç beğenmez sadece kendisi mukemmel gibi gösterir. ancak Kendisinin yapmadığı sey kalmadı burada yazsam şoka girersiniz. Kardeşlerim bana bidaha asla görüşme başını belaya sokacak çok kibirli uğrasamazsin diyip duruyor ama benim için okadar kötü konuşmuş ki çok zoruma gidiyor hiç birini hakketmedigim halde. Bugün ablamla telefonla konuşamadik onun yüzünden. Telefondan bağırıyor benim evimde onunla konusma diye. Ablamlar ondan korkuyor. Ve telefonu kapattı kusura bakma diye mesaj attı. Ama artık dayanamıyorum bende insanım. İntikam almak istiyorum ablam diyorum bi yandan bı yandan da ona karşı çok ofkeliyim beni tehdit ediyor. Ona okadar çok yardımci oldum ki maddi manevi çok param gitti. İçimde çok büyük öfke var ne yapmalıyım?