0 oy
298 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Ablam kendisini aşırı beğenmiş, kendini mükemmel biri olarak görüyor. Ve herkesin arkasindan konuşur. Ben kardeşiyim evimde haftanın üç dort günü kalır ve arkamdan konuşur sürekli. Bende en sonunda dayanamadim aradım dedim ki madem ki arkamdan konusacaksin ne diye sürekli gelip evimde kaliyorsun. Diyince ortalığı ayağa kaldırdı. Bizleri hiç beğenmez sadece kendisi mukemmel gibi gösterir. ancak Kendisinin yapmadığı sey kalmadı burada yazsam şoka girersiniz. Kardeşlerim bana bidaha asla görüşme başını belaya sokacak çok kibirli uğrasamazsin diyip duruyor ama benim için okadar kötü konuşmuş ki çok zoruma gidiyor hiç birini hakketmedigim halde. Bugün ablamla telefonla konuşamadik onun yüzünden. Telefondan bağırıyor benim evimde onunla konusma diye. Ablamlar ondan korkuyor. Ve telefonu kapattı kusura bakma diye mesaj attı. Ama artık dayanamıyorum bende insanım. İntikam almak istiyorum ablam diyorum bi yandan bı yandan da ona karşı çok ofkeliyim beni tehdit ediyor. Ona okadar çok yardımci oldum ki maddi manevi çok param gitti. İçimde çok büyük öfke var ne yapmalıyım?

3 Cevaplar

+1 oy
(2,943 puan) tarafından
Yapabileceğin en iyi şey Allaha havale etmek ve görüşmemek. 
(4 puan) tarafından
Allah'a havale ettim zaten bidaha görüşmeyi asla düşünmüyorum
(2,943 puan) tarafından
İntikam vs gibi şeyler düsünme. Adalet yerini illa bulur.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek cocuk oldugum ıcın senelerce kardes ozlemı cektım ama boyle seylerı de okuyorum teklik ıyı mıydı acaba dıyorum
(4 puan) tarafından
İnanın okadar kibirli biriki diğer kardeşlerim ve ablalarimun arkasından da konuşuyor. Onlara üzülüyorum onlar uğraşmamak için bişey demiyor ben de bişey demiyordum ama yeter dedim. Sen kimsin diye bağırdım kendini aşırı büyük görüyor. Diğer abla ve kardeşime de söyledim aynısını sizler için yapıyor gidip biseyinizi anlatmayın dedim okadar iğrenç biri.
0 oy
(51,556 puan) tarafından
ne diye sizde kalıyor ki. ben iki tarafında kardeşlerinin kalmasini dogru bulmuyorum ha senede bir iki kere olur ama her hafta ne bileyim abartı hazir kavga etmissin koy mesafeni görüşme 
(4 puan) tarafından
Hayır görüşme yok asla bitti. Çok soğuttu kendinden istesemde görüşmem

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 532 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 890 göst.
20 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Figennn (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 490 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu