Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin iş arkadaşınin benim hakkımda yorumları
0
oy
1,340
göst.
3 Eylül 2023
Diğer
kategorisinde
Oglumalis
(
1,120
puan)
tarafından
soruldu
Eşim üniversitede güvenlik görevlisi orada 40 kusur yaşında bir ablayla beraber çalışıyor. Geçen sene biz bu ablayla ve 1 2 arkadaşıyla beraber yemek yemeye gittik. Beni sadece 1 defa gördü. O aralar üniversite affı çıkmıştı. Bir yandan okuluma devam edeyim diye düşünüp bir yandan da tekrar sınava girip açık ogretim yazayım diye kararsizligim vardı. Bunu eşime senin eşinin kafası çok karışık çok kararsız biri demiş haklıydı o aralar kafam karışıktı doğru dedim geçtim. Birde kilo problemim var . Çok kilolu neden kilo vermeyi düşünmüyor demiş eşime .
Bugünde yine bir sohbet içindeyken eşim benimde eşim çalışmak istiyor demis o abla da senin eşin çalısamaz çok tembel birine benziyor dedi dedi. Çok sinir oldum. Beni sadece 1 defa gördü tembel olup olmadığımı nerden biliyor acaba. Evime gelmedi yemeğimi yemedi düzenini görmedi. Temizliğimi görmedi. Bir de şey demiş eşime. Neden eşin seni sürekli arıyor. Burası iş yeri o kadar sık aranirmi demiş. Yani eşim müsait olmadığında meşgule atıyor bende o arayana kadar aramıyorum. Çocuğum konuşmak istiyor evde ihtiyaç oluyor. Bir yere gideceksen haber veriyorum. Ki öyle yoğun bir işleri yok akşama kadar 1 2 saat nöbetleri var onun dışında çay kahve sohbet muhabbetle zaman öldürüyorlar. Ben eşimi bu kadar sık aramam demiş. Herkesin ilişkisi farklı ne yapayım sen aramiyorsun diye bende mi aramayım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
33
Cevaplar
+4
oy
3 Eylül 2023
Aysimabulut
(
1,003
puan)
tarafından
cevaplandı
Peki bende sana şunu sorabilir miyim? Nedir bu patavatsız terbiyesiz kadınla eşinin samimiyeti. Nasıl bu hakkı buluyor kendinde. Ağzına ederdim senin yerinde olsaydım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
3 Eylül 2023
Melek8663
(
755
puan)
tarafından
cevaplandı
Onun ne haddine istediğin kadar ararsın eşini, senin dedikodunu eşine yapıyor eşin rahatsız olmuyor mu. Bence eşin o insanla arasına mesafe koysun ,senin hakkında onunla öyle rahatça konuşmayacağıni bilsin.Esinde ona cevabını vermesi gerekiyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
3 Eylül 2023
FilizEymen
(
8,357
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben esin olsam
Bana baksana eşim hakkinda duzgun konus seni alakadar etmez der laflarini bitarafina tikarim ...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Esma&
(
8,892
puan)
tarafından
cevaplandı
Boşa demiyrlar ateş ile barut yan yana olmaz kadın kocana yürüyor
7 önceki yorum göster
3 Eylül 2023
Rumeysa0196
(
1,537
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok kız bu bildiğin bu iş üzerinde imiş iş yerinde kaç kişi ile beraber olmuş eski iş yerinden de bu pisliğinden kovulmuş
3 Eylül 2023
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay Esmamm saçmalama kız çalışmayann bilmez boş beleş gevezelik sohbetleri bence arkadaş çalışmadığı için anlamıyor. Gereksiz yere takıyor kafasına.
4 Eylül 2023
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
yorumlandı
Iyy midem bulandı Rümeysa Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi
4 Eylül 2023
Rumeysa0196
(
1,537
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin cnm amin ben dövdüm zaten kadını hahahah yelloz
Bana diyo ki gün gelecek sende aldatacaksın kocanı
Bende dedim
Kusura bakma cnm benim hamurum da sağlam mayam da oruspuluk senin kanında var bizde olmaz öyle şeyler dedim yapıştım saçına ablalar zor ayırdı
4 Eylül 2023
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
yorumlandı
Eline sağlık canım içimin yağları eridi valla sjsj
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Elif -Eda- M.Kayra
(
15,869
puan)
tarafından
cevaplandı
Eee bacım bunları eşine söylerken eşin güzel bir cevap verememiş mi buna okurken ben sinir oldummm....
3 Eylül 2023
Oglumalis
(
1,120
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen ne dedin dedim. Yoo beceriklidir 5 dk 5 çeşit yemek yapar öyle tembel biri değil demiş. Aramayaca işi oluyor çocuk bir şey istiyor bir ihtiyaç oluyor ondan öyle arıyor demiş.
3 Eylül 2023
Birbalannesi
(
16,587
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani dimi bende ona takıldım. Biri eşime beni eleştirecek eşimde beni hiç savunmadan onları bana yetiştirecek. Kadına sıra gelmeden eşimi paralarım ağzını açıp bir şey diyemedin mi diye
3 Eylül 2023
Elif -Eda- M.Kayra
(
15,869
puan)
tarafından
yorumlandı
Sana ne abla sana ne sana ne deseymiş sana mı kaldı kahyası diyeymisss☺️☺️☺️ Kocası yokmu bu karinin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Esra Yagmur
(
1,070
puan)
tarafından
cevaplandı
O cadı bu lafları ederken senin eşin ne diyor ben onu merak ediyorum zira o ablaya b.k yemek düşer
3 Eylül 2023
Oglumalis
(
1,120
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen ne dedin dedim. Yoo beceriklidir 5 dk 5 çeşit yemek yapar öyle tembel biri değil demiş. Aramayaca işi oluyor çocuk bir şey istiyor bir ihtiyaç oluyor ondan öyle arıyor demiş.
3 Eylül 2023
Esra Yagmur
(
1,070
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence sen dikkat et o kadının niyeti pek iyi değil gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Htcmm
(
11,033
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin verememiş mi güzel bi cevap. Bi kere terslerse bir daha ağzını açamaz ama işte kırmayım diye düşünüyodur heralde
3 Eylül 2023
Oglumalis
(
1,120
puan)
tarafından
yorumlandı
İş arkadaşları bir de yaşça büyük biri ama becerikli biri demiş. Aramayada çocuk için arıyor evde eksik oluyor arıyor demis
3 Eylül 2023
Htcmm
(
11,033
puan)
tarafından
yorumlandı
Seni kibarca savunmuş. Şöyle bi dese eşim hakkında yorum yapma abla diye ahh ahh
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
gl11
(
326
puan)
tarafından
cevaplandı
Gerizekalı mal ona ne acaba eşine gereken cevabı ver olmadı eşinin yanına gidiyor gibi yap kadını gör saman altından lafını sok böyleleri yuva yıkar kıskanç haset pislik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Pamukoglum
(
1,741
puan)
tarafından
cevaplandı
O kim ki seni ne kadar tanıyor da böyle konuşabiliyor eşin neden ona bu fırsatı veriyor ona mı kalmış sana bu denli yorum yapmak aklınca eşine yuruyo sanırım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
zumra.asaf
(
845
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin muhabbet etmese konu neden senden açılsın kii ayrıca senin hakkında böyle şeyler söylerken eşinin cevabı ne olmuş??
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
BirAnne20
(
45
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne munasabet g. Kenarına bak hele kuduruk seni kötüuluyor kocana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Merve1112
(
10,485
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin niye bütün bunları sana söylüyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
1. Eşin o kadın bunları dedıgınde ne demıs?
2. Sana uzulcegını bıle bıle nıye anlatıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Bidahanne
(
4,710
puan)
tarafından
cevaplandı
Boş boş konuşmalar istersen yuz defa ararsım ona mı kalmış. Millete yüz vermeye gelmiyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Karanliksanri
(
88
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaaa lütfen yanlış anlamayın ama ben böyle durumlarda eşimde suçu bulurum. Kimse benim kocamın arkasından bunları diyemez çünkü ben dedirtmem aynı şekilde benim de arkamdan konuşamazlar çünkü eşim ağızlarının payını verir. Senin arkandan bunları derken eşin haddini bildirmiyor ya ben eşine sinir oldum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bütün suç eşinde.
1- neden mesafe koymuyor
2- neden fırsat veriyor seni konuşmasına
3- NEDEN BUNLARI SANA ANLATİYOR SENİ ÜZÜP BUNALIMA SOKMAK İCİN Mİ
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Esin bi hösssssttt deseydi bunuda dedi sunuda dedi demezdin esin izin vermis besbelli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bence eşinden yüz buluyor. Sonuçta birinim eşine bu sözleri söylemek için karşı taraftan o yüzü bul ak ve cesaret almak gerek. Ben suçu eşinizde buldum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Mevlanaa
(
4,857
puan)
tarafından
cevaplandı
Kadın eşine bunları söylerken eşin cevap vermemiş mi Allah aşkına ne hakla karışıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Minemf
(
4,130
puan)
tarafından
cevaplandı
Kocan esi hakkinda bu kadar konuşacak yorum yapacak kadar yüzü o kadina neden vermis bu biiiiir
Eslerine gelince yerdeki b.ku altin diye savunanlardansa eger sıra esine gelince neden okkali bi cevap vermemiş bu ikiiiiii
Hadi bunlari yapmamış bi de sana anlatıp neyi amacliyomus bilmiyo mu tahmin edemiyo mu sinir olacagini bu uuuucccc
Son olarak da madem orasi bi is yeri is arkadasinin karisini yorumlayacak kadar laclalaşmanin manasi neymis bu da son sorum???
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy