0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mrb kızlar 9 aylık bir kızım var küçülen baya bir kıyafeti var bir sürü yazlık sıfır kol falan da almıştım yarım kolları hep yeni yeni ama çok sıcak olduğu için hep zıbın tek giydirdim seneye bunlar olmicak  napsam satsam mı bu ilk bebeğim başka çocuk düşünmüyoruz ama bir baktın oluvermiş Allah'ın işi. Deyip saklayayaım mı?? Siz ne yaptınız?? 

29 Cevaplar

+1 oy
(8,782 puan) tarafından
ben kenera koydum beli olmaz ilerde hamile kalırsam kulanırım yine
tarafından
Ben başka düşünmüyorum çocuk ama nasipte varsa engel de olamazsın eşim de saklayalım diyor
(8,782 puan) tarafından
sakla hayat bu ne olceği beli olmaz
-Reklam-
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Sakladım kuzum ben tek çorabını bile atmadım valla ne yalan söyleyeyim kıytırık bir çorap bile 15 lira olmuş  smdi dört buçuk sene sonra yıkayıp kullancam 
tarafından
Değil mi ya o da var birde ilk bebek diye hep en iyisini en güzelini aldık. Her şey ateş pahası ama başka bebek de düşünmüyoruz kafam karıştı baya
(2,935 puan) tarafından
Kız bende bebek dusunmuyordum son dakikaya kadar ahahah ama nasip :)
tarafından
Ya kaza kurşunu mu oldu :)
0 oy
(6,123 puan) tarafından

Nereye  kadar saklican bide yani insan. Heves edio yeni ccga yeni kiyafete iyi kotu durumun varsa saklama. Hem belki olsa bile erkek ilur. Ben dagittim hep konu konsu tanidik durumu iyi olmayanlara verdim. Bende cck dusunmuyodum mama sandalyesine varana kadar herseyi sifirdan aldim ilk cckmus gibi:) 6 sene sonra. Kaza kursunu hamile kaldim cinsiyette farkliydi. İyikide saklamamaism bence

tarafından
Yaa bende her şeyini yeni aldım ilk çocuk diye baya bir kıyafet falan var ama eşim de diyor yok dursun ne olur ne olmaz her şey çok pahalı bir de yeni çoğu kararsız kaldım ama haklısın hadi bizimde oldu diyelim ikinci cinsiyet ne malum aynı olacak
(6,123 puan) tarafından
İste cck dusunsem buyuk seyleri saklardim puset mama sandalyesi. Park yatak yurutec araba maraba  anakucagi. Gibi. Ama hersey dagittim kesinlikle dusunmuyodum cck. :) kaza olunca iste yeniden aldik aliyoruz.   Bir park yatagimiz kalmis dagitmadik. Onu da. Annemlerin terasa koymusuz orda kalmis yoksa bende olsa cikarirdim evimden daginikligini:)
0 oy
(4,984 puan) tarafından
Sakla kaldır canım ikinciyi istersin sonra şimdi böyle diyorsun ama sonra istersin ikinciyi 
tarafından
Yok kız valla istemem kızımı çook seviyorum iykim olmuş ama bana göre değil başka bebiş bu saatten sonra biraz kariyere odaklanacam Allah'tan bir şey olmazsa
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Lekesiz sıfır olanları koy bi hurcun içine sakla şuan zaten çok pahalı çocuk kıyafetleri ilerde çocuk düşünürseniz dahada pahalı olacak sakla bence 
tarafından
Düşünmüyoruz canım çocuk kızımı bile 4 yıl sonra yaptık. Ama Allah'ın nasibi de var o yönden haklısın
0 oy
(13,793 puan) tarafından
Sakladım kardeşi geliyor pembe olmayanları ayıracam doğuma az kala
0 oy
tarafından
Yeni temiz olanları sakladım ben geriye kalanı verdim hayrına 
0 oy
tarafından
Eğer kesin olarak eminsen ihtiyaç sahiplerine ver hatıra olanları sakla
0 oy
(18,200 puan) tarafından
Ilk çocuğun ise satmazdım hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Çok yakınım birilerine yeğenlerime falan verdim çocuğu zaten istemeyle olmuyor o işler bir bakmışsın kazara hamilesin 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Sakla canım sakla. İhtiyacı olan biri olursa içinden paylaşırsın ama hepsini değil. Sakla çünkü ne olacağı belli olmuyo
0 oy
(776 puan) tarafından
Çok çok yipranmislari atıyorum iyilerini alıyorum ama nereye kadar ne saklanır bilmem tanıdığım hamile kullanırsan veriyim dedim kullanırım dedi içerde bekledkcede sararcak ona vercem şuanda bende ikinci istemiyorum ama ilerde olursa onada yeni almak isteriz 
0 oy
tarafından
Çok çok beğendiklerimi sakladım bir kaç parça. Diğerlerini sma hastaları için satış yapan yerler var genelde meydanlar da çok oluyor hafta sonları. Oraya verdim. Hem piyasadan daha uyguna satılıyor hemde gelirler sma hastası çocuklara gidiyor. 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Saklayın derim. Bnde sizin gibi düşünüp hepsini akla n gelirse verdim. Daha sonra sağlık sorunu v en önemlisi oğluma bi kardeş olsun diye vazgeçtim. İkiz bebeklerim var . Bu pahalılıkta  herşey lazım oldu. Verdiğim kişilerin bazıları sağ olsun kullanıp geri verdi ama ek gıda işi vs hep eskimişlerdi.  Çoraba varana kadar aldık. Maddi durumum iyi olduğu halde vakit sıkıntısı beden sıkıntısı hep birşeyler sorun oldu. Demem o ki yerin varsa koy aşağı. Yıllar sonra aynı fikirsen satarsın o zmn yada verirsin
0 oy
(13,717 puan) tarafından
Ben veriyorum ne varsa 2. Olur olmaz Allah bilir ama onca sene saklayamam lazım olursa alınır gene 
0 oy
(735 puan) tarafından
Canim ben ilk cocuk diye cok almisim ogluma zibinlari falan herseyini sakladim ikicin cocuk kiz olacak dediler bende birdaha dusunmedigim icim kizima kullanabilecehim zibinlar kilotlu coraplar agiz mendilleri alt acma ortuleri vs bircok seyi aldim gerisini gorumcem letgodan bulmus birinden kendide benden once dogum yapmisti ondan aldim ben 1 yasina kadar hicbisey almadim simdi aliyorum dolap uygulamasindan 
0 oy
(5,442 puan) tarafından
Deprem zamanı Hataydan aile gelmisti ikizleri vardi oglumun kuculenlerini temiz olanları hep onlara gönderdim simdi kuculenleri ise hurca katip baza altina koyuyorum ortalik cok pahali ikinciyide istiyoruz kiz olursa evde giydirirım oglan olursa sorun olmaz zaten ter temiz duruyor hurçta
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Olurda bı kaçamak olursa die koydum köşeye duruyor :))
0 oy
(5,586 puan) tarafından
Merhaba, benim bebegim 22 aylik baya bi birikmis kiyafetimiz var. 2.yi dusunmuyorum,tavi kismet bilemem de. 

Ben cocuk esirgeme kurumuna vermeyi dusunuyorum. Tanidik kimseye vermeyecegim. Etiketli olanlarida satabilirsiniz tabi mantikli,bebeginizin baska ihtiyacini alirsiniz.
0 oy
tarafından
Yatak altında duruyorlar ikinci olur diye :)
0 oy
tarafından

Ahahh aynı şeyi ben de yaptım benim oğlum da 8 aylık :D hiç giymedi hep zıbınla dolaştı bır ton kıyafet almışım ben dolap uygulamasından satıcam

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 243 göst.
2 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 195 göst.
23 Eylül 2022 Moda kategorisinde Mhrbndrc (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,133 soru

12,331,854 cevap