0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (192 puan) tarafından
Kızlar ikinci gebeliğim hastane çıkışı almayı düşünmüyorum evde birsuru battanyemiz var battanyeden birini alırım bide tulum zıbın gibi bişeyler alırım yeterli bence ama kuzenlerim ayy nasıl da annesin insan çocuğuna almaz mi diyor ya o kadar durumum yokki bı hastane çıkışı olmuş 1000 TL 

9 Cevaplar

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Bende hastane çıkışı muhabbetini sevmiyorum güzel takım olsun yeter yani normal kıyafet
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi hastane çıkışı 1000 tl mi gerçekten şaka mı bu fiyat
(192 puan) tarafından
Yok gerçekten baktm 1000 tlydi
0 oy
(11,035 puan) tarafından
Eğer ki erkek olursa ben de bişey almayı düşünmüyorum. Önceden kalanlar varken yenisini almak çok gereksiz. Paran olsa bile israf başka bişe değil.. 
0 oy
tarafından
O 5 li 10 lular gereksiz zaten ilkinin varmis bende almadim ikili üclu takimlar daha iyi ve uygun set diye ikiparca mendil koyyolar al sana 600₺ 
(192 puan) tarafından
Bende çok gereksiz buluyorum yani ona harcayacağım parayı doğduktan sonra bezini filan alırım
tarafından
Aynen e bebekde ikili takimlar indirimde istersen bak ben sadece 3 tane aldim abisininkileri giysin nolmus sanki az bise yakalari sut lekesi bile olan var
0 oy
(1,522 puan) tarafından

Sen onu bunu boşver çocuğun yediği helal giydiği haram derler emin ol hiç gerek yok alma 8-)

0 oy
tarafından
Ay deme kız okadar olmusmu

Ay bende hamileyim ok artık 
0 oy
tarafından
Benimde ikincim olcak bende alacağım hastane çıkışı bir kaç takım ama hiç 1000 TL ye gormedim ben 5 li alıyorum birde bizde bebek hediyesi çok gelir ilkimde daha hiç kullanmadigim beşikler bebek arabaları var canım Allah herkesten razı olsun ozaman ne çok alıyorlar derdin şimdi çok işime yarayacak 
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Trendyolda uygunlarda var canim ben olsam hastaneden cikarken giydirmeye bir takim alirdim gerisini abisininkilerden giyerdi 
0 oy
(424 puan) tarafından
Sizde teyzesi sayılırsınız siz aliverin deseydin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
+1 oy
13 cevap 194 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy