Kızlar 30 yaşım da iş hayatına giriş yaptım çok zorluk çekiyorum çok konuşkan biri değilim insanlarla iletişim kurabilen biri değilim soğuk kanlı biriyim bide nasıl derler bilmem herşeyden geri kalmisim 1 sınıfa kadar okumuşum aileden dolayı psikolojim çok bozuk sinirli abasiyim antidepresan ilacida kullanıyorum bu beni dahada çok etkiliyor sanırım endişe kaydı çok var boşanmış biriyim ikitanede çocuğum var ama benim psikolojim öyle bozulmuski kendim den nefret ediyorum herşeye alınganlık yapıyorum bi insan nasıl herşeye alınganlık yapar nefes almama bile alınganlık yapıyorum gibi psikolojik hastasıyım resmen Allah kimseye yaşatmasın kendimden bahsetmek istedim
Ben herzaman kimseye minnet etmeyen kimseye derdim su demeyen icine atan ama attimlaruni unutmak icin cabalayan biriyim.yasadiklarimu düsündügümde bu hale nasil geldim allahim cok sukur diyorum .cabuk sinirlenen netkonusan neyse o diyen biriyim kimsenin kalbini kirmak istemem ama yalanda soyleyemem .özgüvenim cok yüksektir cok konuskanim hemen her isi yapacak potansiyelim var .kendime cok guvenirim her konuda yalan soyleyen insanla bana zarari dokunan anam babamxa olsa uzak dururum duruyorumda. Kindar degilim ama yapilani unutmam .cokta gulerim neseli biriyimdir cogu kisi oyuzden konusur benimle espirili konuskan oldugum icin . Kendimi cok begenirim cok bakarim oyuzden kiskananim coktur hosuma gider .baska vardirda elim agridi yetmez gun yani
Yorgunum Abe hayran yorgunnn
1,493,953 soru
24,408,022 cevap
350,703 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın