0 oy
1,315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İkidir komşunun küçük bebesi kızıma vuruyo kızımda aglayarak yanıma geliyo. Ben sırf çocuklarla oynasın diye çıkıyorum. Artık dedim sana kim vurursa sende ona önce kiz bağır sonra gerekirse sende vur dedim. Ama sana vurmuyorsa sakin kimseye vurma dedim. Dün çocuk gene vurdu bu defa benimkide ona vurdu çocuk bida vuramadi. 

Bugün oyun yerine götürdüm orda şiddete meyilli bir çocuk vardı . Anneside hiç oralı değil. Tam benim kıza vuruyo koşarak gttim o ara kızımda ona vurdu bağırdı. Çocukda kaçtı kızımın yanından aglayarak.

Ben böyle büyütmek istemiyorum ama bunun seneye okulu var. Önüne gelen vursa okuldan soğur mecburen böyle öğretmek zorunda kaldım. Eşimde diyor ki yanlış ogretiyorsun. Sanki bulunduğumuz semt çok nezih de. Her gün okuldan aglayarak mi gelsin dedim. 

44 Cevaplar

0 oy
(3,887 puan) tarafından
En doğru eğitim 'sen sakın vurma değil İlk vuran sen olma' dır. Kardeşler arasında bile geçerli olan bir kuraldır bu. Malesef ki Herkes kendimiz gibi çocuk eğitmiyor. Bugün tepkilerini sınırladığımız çocuklarımız yarın sözlü veya fiziksel olarak bedensel veya psikolojik şiddete pasif kalıyor. 
-Reklam-
0 oy
(735 puan) tarafından
Oglum 5 yasinda oda kendini savunan bir cocuk degil asla kimseye vurmaz oynarken cok temas etmeyi seviyo oyuzdende bazen karsi taraf kiza biliyo yada rahatsiz olabiliyo ama genede ben ina vur demiyorum sana vuran birisi olursa bana soyle yada ben yoksam okulda ogretmenine soyle o uyarir birdaha yapmaz diyorum .esimde bu cocuk cok pısırık hic sevmiyorum hic yirtik degil kendini hic savunmuyo diyo bende kibar nezih beyfendi birisi olsun konusarak anlasmayi secsin dedim vurup kirarak hicbirsonuc alamaz ben oyle olmasini istemiyorum
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Bnde bu şekilde söylüyorum kızıma mecbur çünkü çocuklar vuruyor geçen parkta bı kız kızıma vurdu kızım asla vurmaz kimseye baktım olmuyor sende vur dedim
0 oy
(890 puan) tarafından
Eğitimli Bi kadınım araştıran öğrenmeye merakli da biriyim ama konu kızım olursa varoşluğun dibine vururum gözüm görmez... Benim kızım kimseye vurmaz etmez öyle huyları yoktur parka götürüyorum baktım Bi iki çocuk vurdu kimisinin annesi özür diledi kimisinin annesi yanında bile yok kızımı aldım karşıma sana vururlarsa böyle yap sen de vur ve ittir sakın ağlama bunu öğrettim her zaman ben yanında olmicam kendini korumalı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 759 göst.
0 oy
14 cevap 447 göst.
27 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 764 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu
+2 oy
51 cevap 487 göst.

410,876 soru