0 oy
263 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Çocuğumun geçici velayeti bende 1 senedir dava sürüyor mahkeme daha bitmedi bugüne kadar hep ben hastaneye götürdüm şimdi ishal olmuş babasına göndersem hastaneye götürmesi için bu velayet açısından sıkıntı olurmu bunu kullanır mı benim durumda olanlar siz ne yapardınız bu durumda 

5 Cevaplar

0 oy
(15,955 puan) tarafından
Neden sen götürmuyorsun peki????
tarafından
Ben zaten götürüyorum çocuğun velayetini almak için türlü türlü iftiralar atıyor oda babası arabasıyla götürsün cokmu zor çocuğa bakan ben 15 günde bir gün görmekle babalık olmuyor
(15,955 puan) tarafından
Ben sendemi hastasın yoksa zor durumdamisinda götürmuyorsun diye sordumm!!!Bu kadar art niyetli bı adamsa bunuda çok güzel kullanır bence kendinin götür....
tarafından
Aşırı art niyetli çocuğa baktığı falan yok bir çikolata eline vermez ama mahkemede de kendini iyi baba gösterir çocuğum benim nefesim yaşama sebebim der oysaki çocuğa hiçbir babalığı yok
-Reklam-
0 oy
(19,991 puan) tarafından
Çocuğa her şeyi ile bakabiliyorum savunması için kendin götürmen daha doğru olur düşüncesindeyim ondayken hastalansa tabiki götürsün ama gelip sizden götürürse bunu sana karşı kullanabilir 
tarafından
Tamam
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Bence cocugunu kendin götür 
0 oy
tarafından
Sen götür canım n
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Yorumda okudum iftiralar atıyor demişsiniz türlü türlü iftira atandan ne olsa beklenir der çocuğu hastaneye götürmedi gezmeye gitti ben aldım götürdüm hastaydı vs vs bence kendiniz götürün çok daha iyi olur normal de babasıdır siz daha iyi tanırsınız bunu kullanmak için vicdan sorunu olması lazım diyecektim ki yorumunuzu gördüm yazık gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 313 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 573 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 436 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (3,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 720 göst.