Kızlar benim alt katımın karşı komşusu ile komşuluğum var yani iyi saf bir kadın ben bir iki kere evine gittim ama çok kısa süreliğine.
Oda bana bir kaç kere geldi kabul ettim ama ayağı alıştı her gün 2 kere geliyor işim varken artık sen otur ama ben iş yapayım diyorum gitmek bilmiyor şimdi linç tayfası gelir böyle düşünüyorsun buraya yazıyorsun diye ama nasıl davransam bilemedim kırmak istemiyorum komşumu birde daha yeni yeni dikkatimi çekti farkettim çok temiz değil malesef çocukları konusunda da öyle bana geldi ayaklarının altı kapkapara kirden oğlu sokaklarda oynuyor her yere oturuyor o kıyafeti günlerce o çocuğa giydiriyor kendisi de kafası vıcık, vıcık yağ günlerce o kıyafeti üstünden çıkarmaz bende bu konuda aşırı hassasım oğlum sokaktan gelir gelmez kıyafetler kirli sepetine girer ayaklar yıkanır banyo yapılır. Şimdi ben sıkılmaya başladım her gün sürekli kapı çalmasından ama onu kırmadan nasıl mesafe koyarım onu üzmeden nasıl biraz uzaklaşabilirim? Siz olsanız evinize alır mısınız bu söylediklerimi farketseniz?