0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,721 puan) tarafından
Yatarken kafasını kaldırmaya çalışıyor ellerinden tutunca hemen dogrulmaya çalısıydı yattığı yerden oturmak istiyor bazen 4 aydan önce oturmasın diyor c3vremdekiler doktora soracağım daha gitmedim. Aranızda erken oturmaya başlayan oldu mu

6 Cevaplar

0 oy
(2,499 puan) tarafından
4 aylik destekli oturdu. Doktor gelişimine ve olmasi gerekene göre söylüyor 
(2,721 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum doktora göstermeden oturtmam ama erken oturan var mı diye sormak istedim
(2,499 puan) tarafından
Bizimde doktor 4 aylikken hazır senin kız  oturt dedi.  Muayenede kas gelişiminden anlamıştı. Bakma sen etrafa teyzem çok kizdi ben doktoru dinleyince, kendi torununu oyle bir sakindilarki çocuğu kucaktan indirmediler sonuç cocuk 21 aylik yeni yürüyor
-Reklam-
0 oy
(1,196 puan) tarafından
6 aydan önce oturtmuyorlar canım kalça çıkığı olur maşallah kimsenin yanında deme bebeğine nazar değdirirain
(2,721 puan) tarafından
Kalçasında çıkık vardı maalesef 1 ay kadar çift bez kullandık ortopediste göstereceğim 1 hafta önce iyileşiyor gibiydi :((
0 oy
tarafından
3 ay çok erken oturması için 
0 oy
tarafından
Benimki 2.5 aylıktı kucakta falan yatış pozisyonunda asla durmazdi oturma şeklinde duruyordu doktora sordum gidince hiçbir sakınca yok kendisi istediği sürece çok uzun süreli olmadan ve kucakta olduğu sürece gayet iyi demişti bende beli ağrır diye endişe etmistim
0 oy
(1,984 puan) tarafından
4 ay bile erken çocuğun omurgası eğilir 4 5 aylıkken oturma egzersizi yapabilirsiniz çocuk istekliyse oturtun demiyor 
0 oy
(735 puan) tarafından
Benim kizda öiyleydi 5 aylikken oturdu kendi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melegin annesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 71 göst.
19 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 595 göst.
22 Şubat 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 627 göst.
8 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde 8mayıs (151 puan) tarafından soruldu

405,716 soru

12,157,865 cevap

36,596 kullanıcı

...