Kız bir kere bizde metroya bindik Ankara'da eşim ameliyat olalı 3 hafta falan oluyor adam ameliyatlı dikişleri açıyor ben araba sürmeyi bilmiyorum o yüzden metroya binelim gidelim dedik neyse eşim oturuyor ben ayaktayım ,gideceğiz yol 1 saat sürüyor Ankara'da kadınlar sen günden çıkmış 65 yaşlarında ful makyaj sarı saç geldi başımızda dikiliyor biz hastaneden dönüyoruz yorgunluktan anlatamam ters ters bakıyorlar genç adam bilmem ne yaşlıya saygı yok basladi dedim o yeni ameliyatlı ibni sina hastenesinden kontrolden geliyoruz, öyle olmasa siz binmeden önce eşim yerine ben oturdum herhalde dedim neyse baktı ben zaten ayaktayım eşime tutturamadi bu sefer başka bir kızın tepesine kıza kalk diyor yaşlılara yer ver kızda yeni hamileymiş göbeği yok ben sana dedi yer vermek zorunda mıyım hamileyim dedi yok hani karnın yok birşeyin yok diyor söylen di söylendi bütün metro ee teyze gitme o zaman güne yani ful makyajlısın ,kızla baya büyük tartisma çıktı sonra hamileyim diyen kıza inanmadi kalksın diye tutturdu kızı ağlattı, yani ben eşimi oturmak için kaç boş metro bekledim 5 dk bir metro geliyor bekle madem boş olana bin koştura koştura herkesten önce giriyorlar sonra kalkın diye milletin tepesini bekliyor bazen de gerçekten saygıyı hak etmeyen insanlar var