Geçen postuna herkes ama herkes anlamadan okumadan yazdınız. Benim 3 yıllık evli olduğum 27 yaşında olduğum 6 aylık bebeğim olduğum her postta herseyde yazıyor. Ve ben başlığa birinin hikayesi diyelim yazdım. Yorumlarda 6 aylık bebeğin var ay herifin temizlik yapti falan filan . 3 yıllık evli nasıl 17 senelik evli olsun nasıl 4 çocuğum olacakk 17 yaşında hele nasıl olacak. Bir arkadaşın hikayesi ve kadın kendi yazdı. Bn niye milletin özelini dökeyim kime ne banane. Az öncede bir arkadaş evim güzel mi yazmış ona bile neler yazmışsınız kadın heves etmiş sormuş niye hevesini alıyorsunuz ozelini yatak odani niye atiyorsunuz diyosunuz hersey atılıyor kanli pecetesi orkiti yaptigi ilişkiyi yaptigi pozisyonu bile hersey anlatılıyor bunları ozel degilmi odayi atti da ozel mi oldu simdi biz kadın değilmiyiz ya konuşamayizmi dertlesemeyizmi burası onun için degilmi insan kendi ailesine anlatmaz gelir buraya anlatır derdini. Ama siz gerçekten destek olacağına köstek oluyorsunuz akıl vereceğinize yanlışlarimiza doğruyu gostereceginize saldırıyorsunuz. Çok yanlış iyileri de var elbet