Eşim bana üç kere evlenme teklif etti ama ben begenmedigim için sürekli diyorum ki bana teklif etmedin diye oda üzülüyor garibim bende yani etti ama özel birşey yoktu yüzük vardı ama romantik bir şekilde olmadığı için öyle diyorum ikimizin de içinde ukte kaldı ya sizin nasıl oldu veya olmadı
Senin yine olmus bende o da yok :D
Adam 3 kere etmid daha ne istysun kiz :Dd ben hic almadim cunku hep lafta evlencez edicez muhabbeti vardi surekli konusuluyodu
Benim eşim kapadokya da balonda evlilik teklifi yaptı.Biz bi balondaydık arkadası diğer balondan pankart açtı öyle oldu.havada evlenme teklıfı aldım yani :)
Bana evlilik teklifi yapmadı eşim tanıştığımız ilk günden beri ciddiydik teklife gerek yoktu kuzum bizim ilişkimiz baya uzun sürdü çok şükür herşey çok güzeldi ve sonu da güzel oldu şükür
Yat kalk şükür et yaaa. Benim evlilik teklifi falan olmadim en kötüsü bir düğün fotoğrafım bile yok
O zamanlar öğrenciydik okul çıkışı beni evime bırakacak ama yolları uzatıyor bi yandan kar yağıyo bi yandan benim burnum akıyo evime yaklaşınca montundan bi gül çıkarıp teklif etmişti bende öküz gibi Burnum akıyo eve giriyorum dedimsonra tlf bi cevap bile vermeden gittin dedi bende biliyorsun cevabı tabiki evet dedim şimdi sevdiğim adamdan olan bebişe bakıyorum
Bnle ilk tanistgi gunu sayarsak egr. Sevgilim olmadgini ögrendigi an ben artik evliyim. Seninle evlenicem dedi direk okuz ) Beyfendi cok ozel olsun istiyorum cok ozel olsun istiyorum dedi. Sonra maddi olarak sıkısti iste nisandir yok evlilik hazirligi evi esyasi derken neyse erteledide erteledi. Nikahimiza 1 hafta kala plan yapmis artk neyse elimdekiyle bisiler yapim oda o hafta kavga ettik mi o da sinirlenmis teklif felan etmedi. Benimle evlenir misin pankarti halen acilmamis evimizde duruyor evlilik teklifi yapacak birine hayrima verecem o pankarti. Teklif alamadm yani. Bnmkinin gozu yukseklerde hep en iyisi olsun istiyo en iyisi olsun derken icmde ukte birakti bnde arada yuzune vuruyorm. Madem evlilik teklifi yapmadn ozel gunlermi es gecmiceksin vs die )
Ben sürekli evlilik teklifi yap bana diye basinin etini yiyordum. Sözümden 1 gün önce kuzenlerimle beni aldı bi kafeye gittik sıradan herkes yemek yiyor falan ben umudu kestim tamamen. Kuzenim bana kaş göz yapıyor olsun boşver üzülme diye. Sonra iş yerine geçmem lazım bi cihazı yapamamışlar gelin birlikte gidelim uzun sürmez dedi. Bende yok gelmiyelim birdaha sen gitde gel dedim. Oturursunuz arabada birsey olmaz dedi neyse gittik. Eşimin iş yerinin arkası deniz kumsal arkadaslarini organize etmis mumlarla ateşle süslemişler arabayla birden girer girmez konfetiler patlattilar ateşin önünde diz çöküp evlenme teklifi etti :) hic beklemiyordum megerse kuzenlerimle iş birligi yapmislar :) rüya gibiydi
Esimle 5 yıl çıktık neredeyse yüz kere etmistir belki daha fazla askere gidince her aradığında söylüyor du ama.sözlü öyle afilli şeyler yapmadı yani
Anam bu eski post bugün de evlenme teklifi günü postları açılıyor hortluyor
1,487,304 soru
24,314,231 cevap
344,924 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın