Kızlar 21 aylık oğlum ve 28 günlük bebeğim var büyük oğlum 4 aylıkken bir akrabanın evine götürdü kaynanam ordan geldikten sonra bu çocuk kusmaya başladı ateşi yükseldi o günden beridir bu çocuk 20 günde bir hastalanıyor ben kafayı yiyecem artık iyileşiyor resmen gün sayıyorum bu kadar kaldı haslanmasina diye korku içinde yaşıyorum Allah'ım ne olur hastalanmasin diyorum ve istemsizce öfkeleniyorum oğlum epilepsi hastası teşhisi koydu doktor nöbet de geçiriyor çünkü 4,5 ay önce beyin emarı çekilecekti anestezi altında ama hasta olduğu için çekmediler ayın 2 sinde yine var beyin emarı bu sefer de hasta büyük ihtimalle cekmicekler ben kendim için psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum sizce doğru bir karar mı çünku oğlum aşırı derecede zor bir çocuk yaramaz asla laf dinlemiyor vuruyor kırıyor yapma dediğimde inadima yapıyor kendime hakim olamıyorum kızıyorum kaç defa da vurdum elim kırılsın ama gerçekten bile isteye vurmuyorum sonra oturup saatlerce ağlıyorum hiç iyi değilim ya ve etrafımda destek olacak kimsem yok kaynanam alt katımda oturuyor 9 yaşında kızı var kaynanamdan yardım istedim dün işim vardı bana ben ancak kendi çocuğuma bakarım dedi