0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (548 puan) tarafından
Kizim 3 bucuk yasinda devletvdestekli bi anaokuluna gidiyor ilk toplantida ogretmeni tuvalette yardimci oluruz dedi ama hoc yardimci olmadilar kizim ustunu tam toplayamiyor beli gobegi hep acik kaliyor ustunde tsort kapattigi icin kimsede gormuyor haliyle butun gun oyle duruyor kizim ve dun idrar yolu enfeksiyonu oldugunu ogrendim kafam cok karisti alsam mi napsam okuldan sizin okullarda cocuklara bu konularda yardimci oluyolar mi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okuldaki ablalari ne iş yapiyor acaba bu onların işi 
(548 puan) tarafından
Bi stajer ablalari var ama napiyor bilmiyorum ogretmende bi bilgi vermiyor kizim etkinliklere katiliyor mu diye soruyorum mesela butun cocuklar katiliyo diye bi cvp veriyor
tarafından
Öğretmen olarak sana yöntemini soyleyeyim kızına sesli ve görüntülü akıllı saat al koluna tak yada cantasina tak yada kıyafetine dikebileceğin belli olmayacak şekilde tabi küçük gizli kamera tak ordan kontrol et eğer güven vs sorunun varsa
(548 puan) tarafından
Evet guven sorunum var soyle anlatayim size bu okul malesef 3 yas grubunu sadece tam gun aldi bende mecbur tam gun yazdirdim ama 11 gibi goturuyorum okula sabah 8de goturmuyorum sabah 8den oglen 2 ye kadar bir ogretmenleri var bu ogretmen icin kizim hep kizgin bakiyor aglayanlara nevar diye bagiriyor falan diyor cizgifilm izletiyor bize diyor 2de baska bir ogretmen geliyor 5e kadar bu ogretmenle cok etkinlik yapiyorlar onu seviyorum hep guluyo bize diyor
tarafından
O zaman söylediğim yöntemi uygula demek ki öğretmende Bi problem var önce öğretmenin olayını Bi anlayip ona göre yol izlemek lazım
(548 puan) tarafından
Bu kucuk gizli kameradan onereceginiz var mi acaba nerden alabilirim
tarafından
2 yil önce trendyolda vardı hala var mı bilmiyorum yalnız fiyatları maalesef şuan çok yükseldi 1500 küsür civari eğer durumun çok iyi değilse letgo yada sahibindende bakabilirsin oralarda 500 TL civarında
(548 puan) tarafından
Tesekkur ederim bi arastirayim
(108 puan) tarafından
Bende bir anaokulu eğitmeni olarak şunu soylemek istiyorum ki çocukları akıllı saat ile sınıfa almıyoruz :)) hoşunuza gitmediyse göndermeyin bence soru işaretleriyle çocuk emanet etmek zor.
(548 puan) tarafından
Kizim gitmek istemese gondermicemde evde sikildigi icin gitmek istiyor
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Seviyorsa okulu konuş bir kere öğretmenle. 
(548 puan) tarafından
Seviyor aslinda yarin bi konusmayi deniyim olmazsa msj atayim
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Atletini düzeltse de okulun ilk yılı hep hasta olacak malesef bu konuda yapacak bir şey yok 
(548 puan) tarafından
Hasta olmasina birsey demiyorum zaten o sekilde rahatsiz bir sekilde okulda durmsindan bahsediyorum
(3,073 puan) tarafından
Sen evde öğretmeye calis öğretmene söylesen de her seferinde kontrol edemez ki zaten böyle bir şey yapmak zorunda degil.
0 oy
tarafından
İşte gidip konuşacaksın bunları sürekli yazacaksın resim isteyeceksin 
(548 puan) tarafından
Resim atmak yasakmis meb yasaklamis bilgi bile vermiyor ogretmeni
tarafından
Ne alaka grup yokmu oraya atılıyormu çocuğun yaptığı etkinlikleri
(548 puan) tarafından
Grup var ama atmiyorlar canim cocukta anlatmiyor bisey bilmiyoruz yani
(51,021 puan) tarafından
grup ta yasak ama ben kisitladim siz yazamiyorsunuz dedi bize sadece ogretmen yazıyor gün icinde etkinlikleri aksam olunca atiyor resimleri tek tek cekiyo cocuklari
tarafından
Ya yazmak değil hoca normalde çocukla yaptığı etkinlikleri atar dersleri fln anaokulu sonuçta kreş yada bilmiyorum ikisinde atılması lazım benim oğlum kreşe gidiyor her gün atıyorlar kafama takılan birsey olsa soruyorum özelden yada bi problem olsa sana bilgi vermeme haki yok öyle susup oturma ver ağzının payımı sert olacaksın çünkü öyle mesleğini hakkıyla yapmayan öğretmenler var hadini bildireceksin
0 oy
tarafından
idrar yolu enfeksiyonunu tuvaletten kapmistir kesin.. ogretmenle konus duzeltmesi lazim tabiki.. cok da kucuk aceleniz yoksa seneye de verebilirsiniz ama seviyorsa konusun ogretmenle
(548 puan) tarafından
Benim acelem yokta kizim gotmek istiyor yarin bi konusayim goremezsem msj atayim
tarafından
gitmek istiyorsa demek ki baska sorunu yok seviyor.. ogretmende ilgilenir umarim
0 oy
(51,021 puan) tarafından
olmuyorlar ilk iki gun atleti dışında sokak cocugu gibiydi hic mi gormuyorlar bilmiyorum oralı olmuyorlar bizim bide stajyer ogrenci de oluyo sonra duzeltmeyi ogrettim de benim ki bes yasinda seninki daha küçük öğretmene desen bizimki de yardimci oluyoruz demisti de stjayer goturuyomus oda kapida bekliyormus yardim dedigi o
(548 puan) tarafından
Bende hep evde gosteriyorum ama kucuk oldugu icin yapamiyor genede
(51,021 puan) tarafından
küçük işte büyük tuvalatinde napiyor benim kizim normalde benden iyi tutar okula gidince hep tuvaleti oluyor dort beş kere gidiyomus büyüğünü hep evde ben slliyordum mecbur kendisi yapiyo da gecen silememis camasirina bulasmis
(548 puan) tarafından
Daha buyuk tuvaletini yapmadi ama yaparsa oyle kirli kalacagina eminim :(
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Okanda stajyer bile yoktu anasifinda montuna atkisina kadar giydiriyodu ogretmeni bence birazda vicdan meselesi canim alma ama bi konus hani 
(548 puan) tarafından
Dogru diyorsun canim gercekten vicdan meselesi biraz icinden gelecek ogretmeninde
(20,298 puan) tarafından
Yani bizim ogretmen cok iyiydi gercekten
(548 puan) tarafından
Allah iyilerle karsilastirsin cocuklarimizi
(51,021 puan) tarafından
aynen şans simdi okulda ustlerini islatinca falan degistirmiyo ogretmenler veli gidip degistiriyo.  bir arkadasimin cocugunun öğretmeni kiyafet getirin tutmam oyle demis bizimkininde yeni yasa isine yaramis kıyafet getirmeyin dedi
(20,298 puan) tarafından
Bizim hic alt islatma olmadi bilmiyorum olsa heralde onlarda bizi cagirirdi heralde
0 oy
tarafından
Al bence hem çok küçük hemde enfeksyon çıkmış seneye ver
(548 puan) tarafından
Kendi gitmek istemese hic zorlamicam bende
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Hadi senin yine anaokulu kalabalik vs devlet diye ilgi az ben ayda bin lira veriyorum 15 kisilik sinif ayni dedigin gibi atleti disarida cocugun guya yardimci var ama ne ise yariyor bunlar hepsi bos beleş 
(548 puan) tarafından
Canim sinif 12 kisi aylik 2300 lira veriyorum
(5,368 puan) tarafından
O zaman cocukla ilgileniyor kesinlikle herkez kafasina gore yapiyor ama sen soyle kesinlikle zaten kucuk nasil tek basina halletsin

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 344 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde LittleMiracle (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 677 göst.
12 Aralık 2022 Aile kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.