0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Etrafımdaki insanlar çevremdekiler , mutlaka sizin de çevrenizdekiler böylelerdir. Mesela ben bir konuda karar veremiyorum danışırım birisine , yada hamileyim şimdi mesela paylaşırım işte şu ismi düşünüyorum işte şunu almak istiyorum diye hesap yapmıyorum daha doğrusu yapmıyordum fakat artık paylasırken çok düşünüyorum çünkü bakıyorum bana fikrini söylemek isteyenlerin hiçbiri ne çocuğunun ismi, ne alacakları ne yapacakları hiçbirinde fikir almak istemiyor . Ama ben izin versem neredeyse doktor muayenesine bile girecekler , neredeyse  çocuğumun ismine bile şu olsun güzel şu olsun şöyle . Hayır ben kimseye yorum yapmıyorum karışmamda zaten ama insanlar kendini nimet görüyorlar.

5 Cevaplar

0 oy
(2,200 puan) tarafından
Paylaşırsan fırsat vermiş oluyorsun bu durumda karşı taraf hatalı değil sen hatalısın 
tarafından
Doğru böyle yapmak hata, işte insanız bazen sevincini yada kafan karışınca insan paylaşmak istiyor iyi niyetle yapıyorum ama insanlar bunda bile art niyet arıyor yada kendilerini bir nimetten sayıyorlar.
(2,200 puan) tarafından
Karşındakine  yüz verdin kadar hayatında olabilirler o kadarda var olurlar karşı tarafta kötu niyetli olmaya bilir ama işte kendini birşey saniyo o yüzü verdin icin
-Reklam-
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Sormayı bırak zaten sorduğun sorular seni ilgilendiriyo senın düşünp karar vermen lazım millete önmsiz gelen sna önmli gelir 
tarafından
Bende artık böyle karar verdim , sormayıda paylaşmayıda bıraktım
0 oy
tarafından
Paylaşırım fakat kimse su bu olsun diyemez ben bunu istiyorum böyle olcak dediğim an olay biter o fikrini söylemiş bu böyle demiş verdiğim tek cevap kimsenin değil benim ne dediğim önemli nokta bitti
tarafından
Ama benim çevremdekilerle paylasıyorum bende zaten kendi istediğimi yaparım fakat insanların bu tavrı bana çok yorucu geliyor.
tarafından
Tavirlarina net cevap vereceksin kimse ağzını acamaz
0 oy
tarafından
Ben kimseye hiç bişey sormuyorum hala karisiyolar bence sen ne istiyorsan onu yap kimseye bişey sorma yinede soylenecekler onları da dinleme 
tarafından
Valla paylaşmasamda dediğin gibi herkeste bir yorum sanki herkes herşeyini bana soruyor.
tarafından
Hiiccc muhattap olma ben öyle yapıyorum uygun dille söylenecek biseyde söylüyorum yoksa kendi bilfigimi yapıyorum cevap bile vermiyorum
0 oy
(2,206 puan) tarafından
O yüzdennn sana nasıl davranılıyorsa sende öyle davran canım mesela eşimin amcasının karısı ile aynı zamanda hamile kaldık 2 gün falan vardı arada benimkinin cinsiyetini sağır sultan bile biliyordu onlarda hep kız kız dedi bilerek bir doğdu erkek bebek neymiş nazar değermiş bu hep böyle şuan eltim hamile ağzının içine içine konuşur 
tarafından
Eşinin amcasının karısıda çok ince hesap yapmış bu kadarıda fazla geldi ama dediğin doğru bende artık kimseye birşey sormayı düşünmüyorum sanırım fazla iyi niyetle davranıyorum insanlara da fırsat doğuyor.
(2,206 puan) tarafından
Aynen öyleee bende senin gibiyim İnsanları gördükçe soğudum teker teker şuan yanlızlıktan kafayı da yesem kimseyle konuşmuyorum izole hayat yaşamak istiyorum pisliklerden çok ta mutluyum açıkçası anladım ki fazlalık yapmışlsr hayatımda bu fırsat kolluyan insanlar
tarafından
Peki bir şey sorucam , bu aralar en ufak dediğim basit lafları bile arasından cımbızla çekip alınıyor insanlar . Yani konuşurken rahat konuşuyor bazen patavatsızca ben takılmıyorum boşver diyorum ama ne hikmetse bu aralar karsıma çok çıkıyor öyle basit söyledigim cümle , kelime yada şaka sonra bakıyorum arkadan o laflarıma alınmış karşımdaki bir tavır, bir surat .
tarafından
Anlam veremiyorum konuşsam bir dert konuşmasam bir dert
(2,206 puan) tarafından
Yani hiç konuşmamak daha iyi canım brn herkesten elimi eteğimi çektim kafam çoook rahat huzurlu bir uyku çekiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 442 göst.
0 oy
6 cevap 176 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Havva1616 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu