Evlilikte eşlerin birbirine uyması gereken davranışlar, sözler vardır. Kural ne okulda mıyız hapishanedemiyiz Bana saçma geliyor kural konulması.
Yani hem kadın hem erkek birbirlerinin isteklerine uyarsa ortada sorun olmaz.
Sanırım yok bizde kural falan düşündüm de
Bir.basak burcu olarak kuralları ve nizami çok sevsemde bir aslan bir akrep ve bir yay burcuyla ne mümkün bizim evde herkes serbest valla birbirimizi dinleriz o ayrida kural mural yok öyle)
Kural mural yok bam bam bam
He benim kuralim sevişme en fazla iki günü geçmeyecek geçince gözüme batıyor onun harici sorun yok
Kural değil de huy edinmemiz olması gereken şeyler var. Ben hiç eşime kural koymadım , işten geldiği gibi çoraplarını kapının önünde çıkarır gelir kirliye atar , üzerini çıkarır ertesi gün giyecekse asar daha sonra gider elini yüzünü ayağını yıkar kizimizla biraz vakit geçirir sonra yemek sofrasına otururuz . Mesela uykum olsada olmasada uyumasam bile o yatağa beraber gireriz hiç ayrı yatmayiz . Yatağa asla küs girmeyiz bu bizim en önemli uyulması gereken vazifemiz ki çok şükür evlendiğimden beri bu böyle . Mesela erkeklerde ayakta tuvaletini yapma huyu vardir eşimde bu asla yoktur. Birbirimize evde hep destek çıkarız senin paran benim param yoktur bazen paran var mı nakit üzerinde diye sorayım hemen düzeltir "Paramız" der gibi gibi her yönü çok mükemmeldir eşimin . Tek sorunumuz aşırı kıskanç ve çok sinirli, çabuk sinirlenir ama çabuk sakinleşir o durumda yanından kaçarım
1,491,388 soru
24,370,947 cevap
348,003 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın