+1 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya 3 gün  kuralı ile  neler  verdiniz yazar mısınız?

10 Cevaplar

+1 oy
(25,196 puan) tarafından
Eyvah marsilyalı ek gıdaya geçiyo canını seven kaçsın ahahahha :D ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 
tarafından
Geçtik kız  hahah:)

Sen kaçırdın tabi  yoğurt, kabak,elma,yumurta,havuç veriim şimdi  ne yapaim
(135,755 puan) tarafından
seloya artiii nazendee duuyy
tarafından
Yine birlestiler selma da gelsin selenayi çağıralım ♥️
(25,196 puan) tarafından
Hahaha kız ne ara başladın la ek gıdaya hiç haberim yok :D obaaa teyy teyy
-Reklam-
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Hiç yapmadım cocuklarimda:)direk başladım herşeyden tattirdim

tarafından
Ama ne kadar verdin tam olarak
(45,019 puan) tarafından
4 aylıkken yoğurtla başladım püre yaptım 6 aya kadar 6 aylık oluncada her yemekten suyundan verdim iki üç kez batırarak tadım yaptirdim
tarafından
Direk ekmeyi batırıp yedirdin  dimi
(45,019 puan) tarafından
Evet canım ekmek içinden verdim zaten yemeğin suyuna bağırınca eriyo ekmek hemde pütürlü seylerede kolay alistirirsan
0 oy
tarafından
Ben hiç uygulamadım kız 
tarafından
E abla onlara ayrı biseyler pisirmedin mi, bizimkiler yağ  salça baharat tuzlu  çünkü
tarafından
Pişirmedim canım ben 3 çocuğumuda ne yiyorsak ondan yedirerek büyüttüm çokta iyi yaptım şimdi hiç yemek seçmiyorlar nasıl alıştırırsan öyle gider doktorumuz da öyle demişti eskiden 3 gün kuralı mı vardı
tarafından
Normal patatesli tavuk yapsam onu öyle parçalayıp mı verim yani bende  ne bilim korkutuyorlar  bagirsakalri  zorlanır diyoalr
tarafından
Evet canım
0 oy
hic kuralla bisi vermedim ben 
tarafından
Ya nasıl yaptın bana  da analt
herseyden az az verdim
0 oy
(979 puan) tarafından
Bal Kabağı
Havuç
Tatlı Patates
Avokado
Elma
Muz 
Cennet Elması 

Sırasıyla verdim 3 gün kuralıyla. Sonrasında karıştırarak çorba olarak vermeye başlayacağım inşallah Yoğurt veremedim laktoz intoleransı var kızımda o beklemede sen verebilirsin süt alerjisi yoksa
tarafından
Cennet elması ve oatates dışındakileri verdim , ya sence hala devam edin mı diğer yieuecekelre yolsa çorbaya mı.naslim
(979 puan) tarafından
Bunları  haşladıktan sonra çatalla iyice pütürlü püre kıvamında ezip içine 1 çay kaşığı zeytinyağı ve anne sütü ekleyip verdim doktorumuz o şekilde vermemi istedi. Emzirmeye devam ediyorum
(979 puan) tarafından
Alerjik reaksiyon göstermediyse karıştırıp verebiliyorsun cnm. Ben henüz çorbaya geçmedim bi 10-15 güne geçeceğim.
tarafından
Tamam çok teşekkür  ederim
0 oy
(17,443 puan) tarafından
Ben hiç öyle yapmadım. Direk verdim her şeyden 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Genelde alerji yaoablcek herseyii 3 gun kuralyla verdim.atiyorum 3 gun sadece yogurt verdim.elmayi rendeleyip yogurtla verdim.snra eline havuc verdim bazen haslayip verdim catalla ezerek.snra karistrmaya basladim.corbalara gectm.tavsiyem corba tarzi birseyler yaptgnda catalla ez.puturlu kalsin.puruzsuz yemeye alisinca puturlerden mideleri bulanip yemiyolar.
tarafından
Allah razı olsun bir sürü bilgi verdin
0 oy
(3,102 puan) tarafından
9 aya kadr falan salca tuz baharat hic vermedim.corbasini beyaz yaptim.kiymali yada  kemik suyuna.9 aydan snra 10a yakin salcali yaomaya basladm yine nerdeyse tuzsuz.peynir olarak beyaz da denedim ama labneyi cok sevdi baslarda hep labne yeni.zaten 2 3 kasikla tattrmaya basla herseyi tattrman 1 ayi bulur 3 gn kuraliyla yaparsan.elimle zeytini ezer oyle verirdim.ne vreceksen netten bir arasstr oyle ver canm alerji olmasn allahnkorusun.booll istahli olsn iinsallah
tarafından
Inşallah çok teşekkür  ederim
0 oy
tarafından

Kural falan yapmadım valla yavaş yavaş azar azar verdim iste:D

tarafından
Kurala bağlı kalmayı düşündüm ama 2,3 sene sürer herşeyi tattrmak
tarafından
Boşver ya ver. Her şeyi ne kadar rahat verirsen büyüyünce yedirmekte sıkıntı çekmezsin. Bide herşeyi aşırı püre yapmaki katı şeyleride yesin
tarafından
Haklsın  da alerji olursa diye korktum
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Sadece yoğurt ve yumurta verdiğim zaman 3 gün kuralına uydum bide meyvelere dikkat ettim başkada dikkat etmedim :))
tarafından
Ya bende anlamadım tonlarca gıda var herşeyi 3 gün kuralına uygun yapsam 2, 3 sene gecer
(1,596 puan) tarafından
Zaten alerji yapabilecek şeyler belli ediyor kendini, şuan 11 aylik olacak ben ne yersem hepsinden veriyorum tabi tuzuna ve baharatina dikkat ederek
Bu benim fikrim herkesin düşüncesi farklı
tarafından
Haklsın  semaa

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 441 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 403 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.