Bir de buraya sorayım. Ayrıntılı ultrasona girdim herşey gayet iyi gidiyodu fakat 11 ml acıklık varmıs. Erken doğum düşük riskim varmış. Serklaj ameliyatı önerdi doktor 3500 tl para istiyolar. Ne yapacağımı şaşırdım napıcaz nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum.
Vakit kaybetmeden devletten randevu al canım
3.500 tl mi? Yuhhh artık bende özelde yaptırdım. 500 tl verdim. 3.500 tl ye doğum yaptırıyo özeller çok şaşırdım şuan
Canim serkülaj icin cok ucuk bi fiyat istemis basit bi operasyon resmen durumunuzdan faydalanmaya calisiyolar bence baska hastaneyede danis eger mecbur kalirsan orda yaparsin ama daha uygun yerler vardr bence
Canım özeller bıçak parası almanın derdinde devlet hastanesine gitmeden yatma sakin masaya Rabbim sağlık sıhhat versin İnşallah
Bence o doktorda yaptirirmisiniz bilmem ama yaptirmaniz lazim ilerde vijdan azabi duymamaniz icin cunku bir sey olursa neden yaptirmadim diye kendini yer bitirirsin ben yaptirmadim tabiki rizki yokmus ama akıl vermis tedbir al demis rabbim
Tek doktorla kalma bi kac doktora dha gorun ama direk bu durumu anlatma doktorlara onlar varsa soyler zaten he tehlike bi durumsa bebegin icin ol canm tabiki yapacak bisey yok allah yardmcnz olsun
Devlet hastanelerinde yapılmıyor mi
Kancinci haftandasin ve nasil bir ameliyat bu
Canm eltmde de risk wardı zeynp kamil hast. Gttı orda bi kc gun yattı gözlem altinda kaldı hem ilac hemde rahme yapilan diks operasynu yapldi para ödemedi dewlt hast. Dye hangi sehrdesnz
Bunkadsr acil bir durumda develte bunu acil olarak yapar bence devlete git canım bir tane kızda aynı sneinki gibi olmuştu devlette yapmislar onunkini
Devlet yapiyor canim, neden okadar para vereceksin, eger randevu düşüremiyorsan, hastanenin aciline git, doktorun yaptığı muayenede seni kadın doğum acile yönlendirir, gercekten aciliyet varsa randevu almanı talep etmeyip seni tedavi altina alırlar
403,975 soru
12,102,032 cevap
36,418 kullanıcı