0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar şimdi menemenlik yaptım kızı çağırdım gel yardıma yada çocuğumla oyna bn yapayım sana da yarısını vereyim dedim yok biz pek menemen yemeyiz zaten dedi aslında kaynım çok seviyor menemeni neyse .... bı misafir gelir eşim ara oda gelsin der ararım işim var diyor evim dağınıkl yada halsizim diyor  bakıyorum sabah gezmeye gitmiş neyse turşu yaptım eşim  dedi fazladan alalım yaparsın bir bidon onlara ver bnde tam dedim bı yandan vermek istemiyorum bir çocuğum var bide hamileyim evimde kalabalık bir aile yanı çok yoruluyorum bı ara banane kendi yapsın dedim sonra kaynım eve geldi eşim aşkım biraz ver evine götürsün dedi nasıl yok diyim .....eltim de ne çocuğu var ne bişey nede hamile  kendi yaoamiyor mu sanki bnde bilmiyordum yapmayı ilk yaptım tuzlu oldu ikinci yıl yaptım biraz eridi öyle öyle öğrendim oda yapsın öğrensin haksız mıyım sizce bnde kalan bekar kaynım da  diyor yaww yenge yapınca birazını diğer eve yollla tam dedim ama haksız mıyım  bı arada evimiz ayrı birlik beraber tabi bn bı gun olsun onunda bişey e el attığını gormedim m herşeyi neden bn yapıyorum 

19 Cevaplar

+2 oy
(6,660 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Haklısın ama keşke tamam veririm yerine kocana benden ne farkı var oda yapsın deseydın 
tarafından
Diyorum.ama sonradan onlar eve gelince aşkım hadi kalk biraz doldur ver diyor
(6,660 puan) tarafından
Kararlı ol canım sende hayırsa hayır evetse evet ben olsam vermezdim ha belki bir kereye mahsus olabilir ama her yaptığımıda veremem evlenmeyi bilmiş yapmayıda bilsin bir zahmet
tarafından
Haklısın canim
-Reklam-
+2 oy
(2,178 puan) tarafından
Veririm falan demiceksin ya rica ettim çocukla ilgilen sanada yapayım diye biz sevmiyoruz dedi ona vermicem dahi olsam akrabayiz yedi kat ele desem yardımcı olurdu insan diyeceksin ben enayimiyim anlimda yaziyo biri pacamda bı karnimda uğraşıyorum kendi canını uzmeyen bana değer vermeyip sözümü egdirene ugrasicam hadi hasta olur çocuğu fena olur yapamaz edemez yaptığımdan biraz vereyim ama bu canını uzmeyenlerden onun canı kiyemtli benimkimi kıymetsiz de elimi malımı kiskandigima değil verdiğim değeri gormedigimden yapmak vermek istemiyorum de 
0 oy
tarafından
Eli var ayağı var gidip alıp yapsın bi zahmet 
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Eşine tamam deme ozaman. Eli ayağı tutuyor, kendi yapsın de. 
0 oy
tarafından
Eşine tamam dedikten sonra ne olmasını bekliyorsun hayir diyeceksin bu kadar basit
tarafından
Hayır dediğim zamanlarda oldu tabi ama eşim saf sonra da. sürekli  dile getiriyor ver bişey olmaz diye
tarafından
Sende net tavrını koyacaksın başka yolu yok bugün hayir dediğine yarın evet dersen tabi herkes senden bisey bekler
0 oy
(18,907 puan) tarafından
Yani kaynini seviyorsan onun hatırı için belki verebilirsin ama eltin için vermene gerek yok. O hiç yardım etmiyormus sana. Ama kocasını seviyosa o düşünsün. Bilmem ben biraz safımdir. Kendi kaynima 1 kavanoz turşu verirdim ne olacak. Ama yaptığım menemenlwrin yarısından asla vermem. Belllki 1 kavanoz verirdim . Daha çok istiyosa Yapsın karısı bana ne 
tarafından
Kaynimi eskiden severdim ama artık değil çünkü çok değişti bazı seyelrde bn aileden değilim gibi yapıyor
(18,907 puan) tarafından
O zaman taş yesin agdhshsbsb
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Kocan ver deyince yok eltim sevmezmiş diyeydin ya bacisi alsin eline yapsin eltinin katyasimiyim ben kocanla konuş emrivaki yapmasin oyle eltiye gunahimida vermem kimse kusura kalmasin 
0 oy
tarafından
Bak burada ne güzel banane diyorsun orada da yapamam herkesin eli de ayağı da var diyebilirdin 
0 oy
tarafından
Sen niye yapıyormuşsn eli yok mu kendi yapsın 
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Bunu bize değil onlara soyluceksin. Hem istemiyorum diyorsun hem onlara tamam diyorsun.
tarafından
Çünkü hayır desem de eşim de bekar kaynım da yaaa yenge bişey olmaz sen büyüklugunu yap der hâlbuki eltim benden büyük kucuk gelin ama bnden yaşça büyük
0 oy
(13,405 puan) tarafından

Ben asla musade etmem eltimin 3 oğlu var ama büyükler benim 1 tabe 17 haftalık sebze capaladim çocuğu uyutup uyutup. Geçen 1 çuval sebze topladım birazını kullandım verelim dedi eşim hayir dedim gitsin ordan toplasın ben çocuğu bırakıp yapcam diye uğraşıyorum oldu olacak hazirliverem de dedim. Komşunun yokmuş sebzeli götürdü ona verdi.

Bunun gibi nicesi elti diyince benim gözler kocaman oluyor
0 oy
(151 puan) tarafından
İster fesat de ister pis düşünceli de ben bu tarz şeyler de iyi niyet ariyamiyorum. Yerinde olmak istemem olmamda zaten ama drek söylerim hayırdır ya çocuğu yok biseyi yok bitane elimde bitane karnimda bu halimle kendimize yaptimda omu kaldı hayırdır bukadar düşüyor sun üstlerine derim..
tarafından
Bnde öyle diyorum zaten kendisi yaşça bnden büyük öğrensin bn ondan küçüğüm yapıyorum ama neymiş bn biyuk ektiğim ona verirsem buyukluk etmiş olururm
(151 puan) tarafından
Esin bukadar merakliysa eltine otursun kendisi yapsın ona.
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Sanırım aile apartmanı bende aile apartmanindayim bekar kaybına bazen verin babamla yaşıyor diye ama evli kaynım karısıyla konuşmuyoruz kadın kavga çıkardı 
tarafından
Yok aile aparymani değil ama yakınız birbirimize yürüme mesafesi
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Ben bu erkeklerin ota boka herşeye karışmasını anlamıyorum. Sen de niye tamam diyorsunki. Az yiyin de bir usak tutun de. Sen ilk evlendiğinde kimse sana yapıp getirdi mı? Sen niye vereceksin.
tarafından
Hayır herşeyimi kendim yaptım hala da yoaarm
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Herkesin içinde hem çocuğum var hemde hamileyim zorlanıyorum yardım edersen sana da yaparım yoksa yaptığım bana yeter de ama kalabalık ortam olsun herkesin içinde birlikte yaparım hem öğrenirsin falan da şöyle ee gelmezse de kendime anca yeter de bu ne ya oh ne ala 
0 oy
tarafından
Benim eşim bana sormadan hayatta ver yap demez Allah'tan demekki nazlari sana geçiyor 
0 oy
(332 puan) tarafından
Kocanı çek kenara adam akıllı konuş benim çocuğum var hamile halimle yapıyorum o yardıma bile gelmiyor ne çocuğu var ne bir şeyi emeğimi vermek istemiyorum de ve bence çok haklısın ya taş atıp kolu yorulacak sanki çocuğu da yok insan hamilesin diye Allah rızası için gelir yardım eder vicdansız resmen benim kocam yapsa hemen konuşurum bir daha yapamaz 
tarafından
Çok haklsiin diyorum ama kardeşiz bişey olmaz o bilmiyor yapmasını falan diyor sanki bn biliyordum yapmasını
(332 puan) tarafından
O zaman sen yaparken gelsin öğrensin bilmemek değil öğrenmemek ayıp sanki çocuk mu Allah Allah kocası seviyorsa o da öğrenmeyi bilsin
0 oy
(17,144 puan) tarafından
Yapmayacaksanız bunu açık açık söyleyin kardeşine lafım yok ama karısına yapmak istemiyorum diye zorla değil sonuçta 
0 oy
(608 puan) tarafından
Bu durumda kocan da sende çok ezilirsiniz valla benden demesi. 

Eli ayağı tutuyor şükür kalkıp yapsın. Hadi kocan ver dedi eltin akıl edemiyor mu yok canım zahmet etmişsin alamam ben yaparım diyebilir 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,216 göst.
24 Aralık 2020 Aile kategorisinde E.s.ra.. (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 986 göst.
6 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Sumeyyery (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 2,195 göst.
0 oy
12 cevap 492 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu

405,896 soru

12,165,579 cevap

36,622 kullanıcı

...