Kızlar şimdi menemenlik yaptım kızı çağırdım gel yardıma yada çocuğumla oyna bn yapayım sana da yarısını vereyim dedim yok biz pek menemen yemeyiz zaten dedi aslında kaynım çok seviyor menemeni neyse .... bı misafir gelir eşim ara oda gelsin der ararım işim var diyor evim dağınıkl yada halsizim diyor bakıyorum sabah gezmeye gitmiş neyse turşu yaptım eşim dedi fazladan alalım yaparsın bir bidon onlara ver bnde tam dedim bı yandan vermek istemiyorum bir çocuğum var bide hamileyim evimde kalabalık bir aile yanı çok yoruluyorum bı ara banane kendi yapsın dedim sonra kaynım eve geldi eşim aşkım biraz ver evine götürsün dedi nasıl yok diyim .....eltim de ne çocuğu var ne bişey nede hamile kendi yaoamiyor mu sanki bnde bilmiyordum yapmayı ilk yaptım tuzlu oldu ikinci yıl yaptım biraz eridi öyle öyle öğrendim oda yapsın öğrensin haksız mıyım sizce bnde kalan bekar kaynım da diyor yaww yenge yapınca birazını diğer eve yollla tam dedim ama haksız mıyım bı arada evimiz ayrı birlik beraber tabi bn bı gun olsun onunda bişey e el attığını gormedim m herşeyi neden bn yapıyorum