0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (8,892 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
gecmiyo midem kötü baş ağrısı oluyo gebelik demeyin test yaptım cıkmadı  ağrı kesici aldım ne yapsam gecer 

3 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Ya tansiyonun yüksek yada migrenin var güzel bir duş al sesiz bir yerde uyumaya bak olmadı bir doktora görün geçmiş olsun Allah'ım Şafii ismi yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah 
(8,892 puan) tarafından
sesiz yerde  durdum gecmiyo yarına randuvu aldım
(1,716 puan) tarafından
Baş agrısı çok zor Allah'ım yardımcın olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(829 puan) tarafından
Ya benimde son zamanlarda her gün basım ağrıyor hele bugünkü tam bir felaketti kafami kaldıramadım bide bas agrisi olunca hep mide bulantısı da oluyor seninde mi bulantı oluyor
(4,900 puan) tarafından
Mideniz bulamıyorsa migren dır kızlar kaynanamda oyle. Benımde kac gundur şiddetli agrıdı hap fayda etmedi bugün yine agrıyor sık sık Dr gıdıcem cok zor bas agrisi
(829 puan) tarafından
Ya korkutmak istemiyorum ama benim aklima kötü şeyler geliyor annemi beyin tümöründen kaybettim böyle şeyler de kalıtımsal olduğu için korkuyorum kötü birşey çıkarsa diye arkadasi korkutmak istemiyorum dedigim gibi benim annemde oldugu icin kendi adima korkuyorum biraz
(8,892 puan) tarafından
anladım bugün göründüm beyin tomografisi cektiler 2 saat aonea cıkcek sonuc
(4,900 puan) tarafından
Nasıl çekiliyor bende gıdıcem korkuyorum
(8,892 puan) tarafından
korkulcek bişey yok canım şükür bişey cıkmadı serum taktılar oda ıyı gelirse ağrıma
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Valla canım mevsim diye kendimi avutuyorum birde bu sene baş ağrısı ile depremden sonra baş dönmesi oldu 15 gündür ne yerdeyim ne gökte 
(1,532 puan) tarafından
Hadi gözün aydın cnm tez zamanda da geçer inşallah
(8,892 puan) tarafından
işallah gecer sağol canım
(1,532 puan) tarafından
Gerilim tipi baş ağrısı dır muhtemelen
(8,892 puan) tarafından
gecti şükür baş ağrısı ama isal ve midem hala bulanıyo anlamadım
(1,532 puan) tarafından
Ay iyi çok şükür muhmelen gerilim tipi sendeki canım benimde başım ağrıdığı zaman mide ve bağırsaklarıma vurur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 69 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 63 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esraa02 (18 puan) tarafından soruldu

411,615 soru

12,391,348 cevap

43,811 kullanıcı

Kategoriler

...