Kizlar napiyosunuz nerdensiniz yasiniz kac cocugunuz varmi bi sohbet edek :)
Ben 22 yasindayim 4 haftalik gebeyim istanbulda yasiyorum ve esra erolu izliyom :)
23 um. Kızımı emziriyorum şuan. Tek çovcuk henüz 26 günlük :)
Mutfağımı steril jhale getirdim az önce şimdi oturdum yemekteyiz açık
29 günlük bebişimle ilgileniyorum Antep'liyim Antep'te oturuyorum 20 yaşındayım :)
Istanbuldayim 24 yaşındayım ilk bebegim olucak insallah 30. Haftamizdayız :) aksam icin yemek yapiyorum şuan :)
Konya'dayim yemek yapmaya kalkacam 20yasimdayim iki senelik evliyim ilk gebeligim 29haftaligiz
22 yaşındayım yarışmaya istanbul dan katılıyorum :) :D 3.5 aylık bi kızım var onunla uğraşıyorum :)
25 yasindaym ( her ne kdr yasima inanamasam da ) 1 kizim var 3 yasinda 1 kizim daha olacak malum cocuklu ev cizgi film izliyoruz ;-)
23 yaşındayım bende esrayi izliyorum bi tane kızım var 2 buçuk aylık izmirde yaşıyorum :)
Yaş 27
24 haftalık gebeyim :D
Tunceli de yaşıyorum :D yayılmışım koltuğa yemekteyiz izliyorum :D
aramıza Hgeldin o zaman
23 yasindayimm 19+5 gunluk hamileyimm ankarada yasiorumm yatarak hanilelik geciriorumm :)
22 yaşındayım 18 günlük oğlum var şuan ona ninni dinletiyorm uyuması için. Rize'de yaşıyorum
22 yasindayim 31 haftalik hamileyim kizima esimin isden gelmesini bekliyorum bos bos cok sıkıldımmm
21 yasindayim Ankarada yasiyorum cocugum yok
23 yasindayim oglum var Yarin uc aylik olucak onu uyuttum uzandim burda takiliyorum :))
38 yasindayim :)
2 kizim var. Büyük 17 yaşında küçük kizimda Nisanda 13 olucak. 19 Haftalik Hamileyim. Sanirim En yasliniz benim :D
Açıköğretim ilahiyyat 1sınıf öğrencisiyim aynı zamanda.
Gaziantep oturuyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
18 yaşındayım ilk gebeliğim 32 haftalığız kendim için son kez alışverişe çıktım hastane çantamı hazırlayacağım :)
Sen yenisinn Galibaaaa hoşgeldiniz bu arada 25.5 yaşında ilk gebelik izmirliyim ama bursada oturuyorum bebise son 20 gün prensesim geliyor şimdide doğum için ikramlik hazirliom akşamda hastane çantasını hazırlicam
26 yaşındayım, Bursa'dayım. Duşumu aldım rahatladım, yarın giyeceklerimi ve günün planını ayarlayacağım birazdan. :) 28. Haftama gireceğim yarın:)
28 yaşındayım 2. Gebeliğim 16 haftadayız istanbulda yaşıyorum
1,492,173 soru
24,381,855 cevap
348,777 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın