0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,416 puan) tarafından
2 yaşında gözünden yaşlar geliyor burnu acayip akıyor bende hafiften öyleyim kızlar kızıma neler yapsam geçer ilaç verdim iburamin calpol başka neler yapsam evde doğal kızlar? 

6 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Propolis verebilirsin
(927 puan) tarafından
Instagramda hastalanmayan çocuk hesabı var takip edin
Sarımsak
Limon
Bal
Tam tarif yazıyor orda alerjisi falan yoksa deneyin hem doğal hemde etkili
-Reklam-
0 oy
(5,212 puan) tarafından
Ben bu corbadan yaptım bir kez calpol verdim onun dışında ilaç vermedim 3 günde toparladık ben de ictim bende de birsey yok ben hic ilac icmedim

Hasta Çorbası Tarifi https://www.nefisyemektarifleri.com/hasta-corbasi-tarifi/
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Akıntılara çok iyi geliyor diye acildeki doktor bize aferin şurup vermişti. Ama benim oğlanda enfeksiyon falan yoktu sadece burun akıntısı 
0 oy
tarafından
Benimkide hırıltılı öksürük burun akıntısı vardı nane limon hatmi çiçeği iki tane kekik çay yap ver kemik suyuna çorba ver sarımsaklı limonlu suyu ısıt pekmezi şerbet yap içir ılık ılık boğazına sirtina göğsüne zeytinyağıyla masaj yap öksürük için evde tahin varsa üzerinde çıkan yağından içir bir tatlı kaşığı biz öyle atlattık sayılır iki günde 
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Tarhanan varsa kaynat iki diş sarımsak at içine yada tavuk suyu çorbası olabilir geçmiş olsun.
0 oy
(4,090 puan) tarafından
1 tatlı kaşığı bal , 1 tatlı kaşığı limon suyu , yarım çay bardağı ılık su, çay kaşıgınin ucuyla karabiber koy varsa elma sirkesi koy 1 çay kaşığı yoksa önemli değil iyi geliyor geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 516 göst.
16 Ocak 2022 Aile kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 210 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 63 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif12 (310 puan) tarafından soruldu

407,226 soru

12,223,347 cevap

36,821 kullanıcı

...