0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (6,909 puan) tarafından
Kızım 4 yaşına giriyo önceden eline kalem verdiydim ama duvar boyadı felan aldıydım şimdi tekrar veriyorum pek boyamak istemiyo normal mi nasıl sevdirebilirim neler yapabilirim biraz önce 1 saat çok rahat uğraştım bı sayfayi boyamıyo ben mudahele ediyorum en son kızdım yeter artık güzel tut şu kalemi bastır diye böyle yapmak istemiyorum eğlenerek öğrensin sevsin istiyorum neler yapabilirim 

2 Cevaplar

0 oy
(4,532 puan) tarafından
Çocuklar her dönem aynı şeyleri sevmez ki.. Neden çocuğunuza kızıyorsunuz ki bunun için anlamadım. Şuan ilgisini çekmiyor belki, ısrarcı olmak yerine biraz ara verin.
(6,909 puan) tarafından
Ama uzun bı aradan sonra verdim zaten eline eli alışsın istiyorum yazın nasip olursa kreşe göndermek istiyoruz orda zorlanmasın istiyorum
(4,532 puan) tarafından
Kreşte zoraki etkinlik yaptırılmıyor ki zaten. Çocuk sevmiyorsa boyama yapmaz ama müzik etkinliğinde ya da dans etkinliğinde belki ilk sıraya girer. Hem evdeki tavırlarla kreşteki tavırlar çok farklı oluyor. Diğer arkadaşlarıyla beraber yapmaktan çok zevk alacak belki. Okul değil ki bu zorlama bence.
(6,909 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ya orda ki eğitmenler kendi aralarında konuşuyorlarmış insan bı kalem tutmayı bile öğretmezmi diye arkadaşıma demişler ondan bı panik gibi oldu sanırım :/
(4,532 puan) tarafından
valla öyle konuşan eğitimciden hayır gelmez, sen başka yere verebiliyorsan araştır derim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Demek ki ilgisi yok. Her çocuk boyama yapmak zorunda mı? Puzzle sever oyun sever başka şeyler sever ilgi alanını öğret onu keşfet ona göre ağırlık ver çocuğa 
(6,909 puan) tarafından
Puzzle da var canım onunla da pek oynamıyo oyuncaklar ortalıkta duruyo bakmıyo ve ben yazın kreşe göndermek istiyoruz orda zorlanmasın istiyorum o yüzden şimdiden eline boyama vermek istiyorum
tarafından
Televizyon TV izliyor mu
(6,909 puan) tarafından
Onu da arada izliyor TRT çocukta haidi ve nils başlayinca bakıyo ama telefondan eğitici çizgi filmler açmaya dikkat ediyorum eline aldığı zaman
tarafından
Çizgi film çok izleyen çocuklar oyuncağa boyaya pek ilgili olmaz onun için sordum. Sen zorlama. Zorlarsan nefret eder. Farklı etkinlikler bul yaşına uygun onları yaptır ilgisini çeken birşeyler olur mutlaka
(6,909 puan) tarafından
O zaman biraz daha araştırma yapayım ben en iyisi çok saol canım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 356 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy