0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından

Burda da yazmıştım kafamda kist var diye. Ama öyle büyük bir şey değil şu anlık küçük. Ve bana etkisi sadece çok baş ağrısı yapıyor o kadar.

Kaynanamla konuştum, Bi doktor önerdi oraya git falan diye. Başka rahatsızlıklarım da var. Sonra dedi ki kafamda kist var diye kimseye deme. Ben o ara işim var telefonda konuşamıyorum diye tamam dedim ama aklıma takıldı. Niye öyle dedi acaba? Bi de bu doktoru kaynanatam başka birinden duymuş ikisi anlattı bana. Doktoru önerirlerken de bizi yanlış anlama kisti anlatmadık falan dediler peşine de sen de kimseye deme dediler. Niye anlamadım. Kötü bir şey değil ki sonuçta. Herkeste olabilecek bir şey 

3 Cevaplar

0 oy
(2,685 puan) tarafından
Valla ne amacli soylediler bilmemde misal ben derim kimseye demeyin insanlarin sorulari bitmez herkese laf anlatmak yorar beni misal ugrasmak istemem bacim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum acaba kisti Allah korusun tümör falan gibi mi dusunuyorlar eğitim durumları ne 
(983 puan) tarafından
Ben dedim onlara öyle bir şey gibi düşünmeyin küçük bir şey diye ama işte
0 oy
(2,967 puan) tarafından
Baş ağrılarin ne sıklıkla oluyordu benim de şüphem var kendimle alakalı 

Hergun agirir başım migrenim var o ayrı ama artık hayatımı etkiliyor agrilar. Diyorum gideyim doktora ama anlamazlar herhalde 
(983 puan) tarafından
Her gün ağrım var. Bende de sinüzit vardı. O azdı sanıyordum.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 768 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 525 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 614 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,636 göst.