Kizlar korunma postu gordumde aklımdaydı coktandır burda sormak istyordum postlardan hatirladım. Ben ikinci bebeye bebeyom daha3 aylikken hamile kaldim cok cok erkendi eşime guvenmiyorum zaten 2ci istyordu yine, doğumdan sonra eşime guvenmiyorumsa nasıl koruna bilecek tek basima korunamam işte benim elimde deyilki, ilaç desen her hergün alcakmı bilmiyorum ve hapla uraşmakda zor ama başka care yok, ben koydeyim koydede eczane yok, spiral deseniz hem pahali hem yine eşim razı olmazsa ne yapacam , aylik iyne desen etrafimda hiç yaptıran yok cogu kişide yan etkisi oluyormus , implant deseniz spirslden pahalı ama 3 yillik koruyo sadece eşim ve ailesi cocougu cok severler yanlisliklada olsa asla aldırmam, ama istemiyorum korunma yontemelri bunlar ama hepsindede eşimin razılığı olmayacak bilyorum ama kendinede guvenmiyorum ne kadar konusursam konusayin napcam?? En iyisi olmamak ama. Nereye kadar. Cünkü 3cü bebeyi istyor 3 cocugmuz olsun istyo bende aralıklı olsun istyorum bu yok hepsinin zorlugunu tek seferde atlatalım diyo, onun annesi cocuk bakmaz zor zamanında agladlənda , annemlerede cocukları vermeme onlaırn bakmasınada musade etmez hangi yontemi düşünsem tüm kapılar kapalı yuzume
409,166 soru
12,297,442 cevap
38,365 kullanıcı