+2 oy
1,123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yaa ben mi anormalim Allah aşkına . Üst komşum öğretmen artık bilmiyorum ne öğretmeni her neyse assagi yukarı her gün gece 3 4 e kadar şarkı söylüyorlar gitar eşliğinde de falan . Ama aşırı ses geliyor. bebeğim de seslere çok hassas korkuyor

Diyorum kötü olmayayım bir şey demiyeyim ama yok insanlarda anlayış kalmamış 12 olsa neyse ya her gün gece 3 4 yaa gidip kavga edeyim mi napayimm 

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yönetici yok mu apartmanda 
tarafından
Grup var apartmanın ordan yazsam olur mu acaba
tarafından
Yaz. Kim olduğunu belli etmeden, 3 4e kadar şarkı müzik dinliyoruz gibisinden şikayetini belirt. Her kimse rahatsız oluyoruz dikkatli olsun diye tatlı bir şekilde uysr. Uyarıdan sonra devam ederse kapısına gidersin
tarafından
Öyle yapayım haklısın. Biraz daha geçsin saat şimdi diyecek saat 10 bilmm ne
(992 puan) tarafından
Bence 10 da cok gec bir saat 9 dan sonra çamaşır makinesi hile calistirmiyorum komsular rahatsız olmasin diye 10 da gitar calmak nedir. Bi de cocugum olacak delirirdim. Yazin gruba bebeğimi uyutmakta zorlamoyorum anlayış bekliyorum diye
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yoo kötü olmamak diye bisey yok akşam 19dan sonra çamaşır makinesi bile calistirilmaz kanun var memlekette dinlenme saati o saatten sonra madem öğretmen bu kuralı iyi bilmesi gerekiyor çık konuş 
tarafından
Yaa aşkım diyorum insan okumuş öğretmen olmuş demi bir saygım var falan yani ama arkadaş anlayışı yok iyice sinir oluyorum ya
tarafından
Anlayış yoksa gostereceksin adap usul öğrenmek zorunda
0 oy
(8,087 puan) tarafından
Önce insanca uyar
tarafından
Daha önce zile bastılar gruptan yazdım gece 2 gibiydi

Dedim bu saatte zile basmayın lütfen bebegim uyuyor zilin sesi çok yüksek olduğu için korkup uyanıyor ondan sonra yine devam ettiler basmaya neyse yine bir şey demedim
Simdi de gece şarkı söylemeleri çıktı:(
(8,087 puan) tarafından
Ev sahibi mi kiracı mı?
tarafından
Kiraci o da bizim gibi
(8,087 puan) tarafından
Ya ev sahibine şikayet edin. Ya da site yönetimine şikayet edin
0 oy
tarafından
Yönetici yokmh binanin
tarafından
Yonetici yok apartman grubu var ordan yazsam mı acaba
0 oy
(56 puan) tarafından
Kötü olunacak bişey yok ki 

Her zaman üslup çok önemli güzelce uyarabilirsin 
tarafından
Bir kaç defa uyardım artık tak etti ya kolay kolay kavga eden biri degilim
0 oy
(51,497 puan) tarafından
nosu varsa yaz hos anlarlarsa bizimkiler de gece kavga ediyorlardı mesaj yazdim.hala cevap verecekler kac ay oldu☺️
tarafından
Numarası var grupta biraz daha geçsin o zaman yazayım
0 oy
tarafından
Git düzgünce konuş 
0 oy
(132,226 puan) tarafından

romantikmi gitar falan gece gece dilan polat dansi gibi biisilermi yapiyo :blink:

tarafından
Yaaa 3 4 erkek sesi geliyor gitar bir yandan şarkılar bir yandan . Hani eglenebilir sonuçta kendi evi beni ilgilendirmez ama gece gece olmuyor arkadaş biz de insanız.  Bir yüksek sesle konuşsam eşim hemen uyarır bitanem yavaş konuş komşular var diye

Gel gör bunları 0 anlayış
0 oy
(5,248 puan) tarafından
Benim de yan komşum  öyle bir horluyor  ki sesi evin içine kadar geliyor  bide her sabah  6  da alarm sesi geliyor  artik çalınca kapatmıyor  madem uykun ağırdır kurma alarm sesini milleti de kaldırma her sabah 6 kakmaya alışmışım  insan sesi kapatır car car çalıyor bazen gidip telefunu kırasım var
tarafından
Ne kadar anlayışsız insan var demi lanet gelsin ya
(5,248 puan) tarafından
Hemde nasıl 6 kakmışım yine
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Yaz canım guruptan, gece yüksek sesli müzik sesi geliyor, çocuklarımız sese uyanıp duruyor. Bizler rahatsız oluyoruz de. Mağdur olan rahatsız olan sizseniz eğer  çekinmeye gerek yok. 
tarafından
Saat oldu 12 hala aynı uyuyamadım
(3,887 puan) tarafından
Bak yaa terbiyesizliğin daniskası. Yaz bence bekleme.
tarafından
Yazdım kusursuz bakmayın dedi aynı yerden devam ediyor çok içmişler
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Bacım uyar devam ederlerse polis çağır bu ne saçmalık yahu saygılı olsunlar 
tarafından
Ya insan okumuş insandan daha anlayış bekle demi belki bu konuda yanlış düşünüyor olabilirim ama napayim ben öyle düşünüyorum
Biraz anlayış ya sanki onlarla oturuyorum şu an o kadar bağırarak konuşuluyor
(6,087 puan) tarafından
Bacım okumuşla alakası yok bu durumun saygı nedir bilmek gerekiyor
tarafından
Yazdım aklı başında değil
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Yaniiii hic normal degil saate bak gece 3 4 
(14,123 puan) tarafından
Olmaz ya her seyin bir adabi var illaki ses olur gun icinde ama bu seslikten cikmis hem kendisi hem ssaati ilgilenen yokmu ayrica kimse rahatsiz olmuyor mu ya
tarafından
Onun üstünde ki de edebiyat öğretmeni, şimdi bana yazmış çok ses geliyor demi diye bende evet dedim öyle:( diyor ben çok kavga ettim onunla anlamıyor

Dusun yukari ses gidiyormuş
(14,123 puan) tarafından
Yani o dereceyse rahatsiz olmamak imkansiz hani bir de saatler anormal kiz gelir eski apartmanda ben 4 kattaydim 1 den geliyordu gitarla sarki sesi ama saatine dikkat ederdi mesela o anlamiyorsa ozaman ilgilenene soylyeceksiniz
tarafından
12 ye kadar beklerim yine aynısı olursa artık gidicem kapıya

Bak yine senin ki saatler dikkat ediyormuş bizim ki yokk
(14,123 puan) tarafından
Tabi canim olmasi greken o gecenin 3 4 u ne demek
0 oy
tarafından
Ohaa o saate uyarın yani olmazsa yönetici syleyin o saate sarhosmu nye acaba ilk o aklıma geldi bazılar içiyor syluyor bı ara vandayken ablamın evinde bir gece sabaha kadar sylediler
tarafından
Doğru tahmin etmişsin canım içmişler aklı başında değil ve sesinden belli sarhoş
tarafından
Evet çnkü akıl.işi değil icmislerse syluyordur
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Kiracıyla değil ev sahibi ile muhattap ol şikayetini belirt. Hatta sorun çözülmezse polise şikayet et. Asla sen yüz göz olma. 
0 oy
(19,688 puan) tarafından
Kavga etme de ilkinde bı söyle komşu böyle böyle diye. Devam ederlerse dozu arttirirsin
tarafından
Yazdım da aynı devam çok içmişler son postuma bak
0 oy
(733 puan) tarafından
Canım kadına yazmadan direk polis söylesindin 
tarafından
Çok olay çıkar ya :(
(733 puan) tarafından
Polis demez ki senin dediğini şikayet Vr diye
0 oy
tarafından
Bizmki hala tepiniyor  birsey  desem yeni geldiler sonra kötü komsu olcam yüz yüze bakacam diye  susuyorum 
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Valla ben oturduğum binada akşam saat 22.00 dan sonra olan tüm sesler için bina grubuna yazıyorum ve şöyle diyorum "sevgili daire sahipleri sanırım binada bir bebek olduğunu ara ara unutuyorsunuz ve insanlara karşı saygınızı da unutuyorsunuz rica ediyorum sesleri alçaltın zira ben sizin gece gece çalgı çengi bağırış çağırışlarınızı dinlemek için evime kira ödemiyorum" yazıyorum ve bir sürü özür mesajı sonrası sesler kesiliyor 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Sen söylemeden rahatsız olup olmadığınızı bilemez. Bence kibarca söyle. Evde bebeğim sesten korkuyor, sadece bebek değil biz de rahatsız oluyoruz. Sonuçta öğle saatinde çalıp söylemiyorsunuz daha dikkatli olur musunuz diye güzelce uyar bence
(7,707 puan) tarafından
Eski post

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 536 göst.
0 oy
25 cevap 1,073 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤ Ecem Lina'm❤ (3,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 944 göst.
27 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde dilekdemir (2,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 561 göst.
4 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Cemmile (74 puan) tarafından soruldu

409,160 soru

12,297,225 cevap

38,358 kullanıcı

Kategoriler

...