Cinsiyet ayrimciligi yapan eşim ve annnesi,
İlk bebeyim zaten erkek , ilkinin cinsiyetini erkek dedi doktor deyince k validem yuzumde optu tebrik etti ardından yine erkek evlat versin deyip durdu, eşim akrabalrı hepsi oyle hepsi erkek evlat nasip etsin Allah 2 3 4 kaç olursa olsun ne kadar erkek olsa o kadar iyi diyolar gıcık oluyordum, ve hiç duyduklaırnda yine doğsun belki kiz olir demediler, şimdide kızım olcak diyorum bilmek olmaz kısmet belkie rkektir senin belritlerin erkek diyip duryorlar adamlara anlatamiyorum 26 haftada renkli ultrasonda iki kez baktı doktor kız dedi ben cok sevinyorum her iki meyveden rabbim veriyor cok şükürler olsun, ama ne tebrike tmediler ne havalara ucar gibi oğlumda ki gibi hiç sevinc tebesüm ol adı yuzlerinde, doğumca gorcez diyolar , canımı sıkıyo bu durum bende ayni doktora gidyorum ilkini yanilmadı hatda şimdi doplerde dediler cinsiyeti ayni doktor oğlumda yanilmadı bundamı yanilacak diyorum hepsinin oğlu analaırna bagirib cagiriyorlar banamısın demiyorlar yine erkek deyip duruyorlar . Ama kızları anaları için neler yapar. Hala bu zihniyetler var siz olsanız nasıl davranırdınız nasıl cevap verirdiniz?