0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Sabah kayinvalidem geldi ben balik yememde temizliyememde oda biliyo kokusuna bile dayanamiyorum mutfagi camasir suyuna basiyom resmen kizartamamda hadi temizledi oğlu seviyo diye almiş, eldivenlerle yikadim ay dokundukca icim tuhaf oluyo nimete laf etmiyorum sadece ben pek alisik degilim eldivenle alip tavaya koyuyom. 

Iştah filan kalmadi bende :sleeping:

14 Cevaplar

0 oy
(299 puan) tarafından
Dün bizdede balik ziyafeti vardi esimin akrabalarini cagirdik 4 kilo balik yediler :D sonra gece  1 e kadar ben mutfakta ozon yumusatici cif yağcoz savas verdm biliyonmuu :))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
oglu ssviyo diye aldiysa kendisi pisirseydi
0 oy
(6,764 puan) tarafından
Kız bende geçen sene ilk defa dokundum çok tuhaf birşey canlanacak diye korkuyorum☺☺eşimle birlikte yapmıştık alışayım diye çok değişik birşey  bu sene daha almadık alırsak nasıl yapacağım bilmiyorum ☺☺kolay gelsin canım çok lezzetli duruyorlar 
0 oy
tarafından
Ben normalde çok severim balığı ama hamileyken tiksinmiştim eşim pişiriyordu ama katlanamıyordum. Bebek doğunca geçti tiksintim. Kokusundan rahatsız oluyorsan ocakta sirkeli su kaynat , kokusu kalmıyor.
0 oy
tarafından

Kız hamsileri düzgün dizeydin sıra sıra :) mısır unuyla karışık olmuş haha

0 oy
(6,396 puan) tarafından
Piknik tüpün varsa keşke balkonda yapsaydın canm :zd
0 oy
tarafından

Belli sevmediğin balığa eziyet etmişsin :D:Donları tavaya karın kısmı hep aynı yöne bakacak şekilde yuvarlak sırayla dizeceksin

Neyse bende sevmem balık kokusuna bile tahammülüm yok allahtan eşim de sevmiyor 

0 oy
tarafından
Ne balığı kız bu 
0 oy
tarafından
Ahhh balık benim olmazsa olmazım yaaa benim havalandırma çalışmıyor o yüzden yapamıyorum 
0 oy
(627 puan) tarafından

Evde asla yapmam canı çekerse dışarda yeriz. Evden bir hafta kokusu çıkmıyor. Yerim ama sevmeyerek hamileyken 3_4 defa zorla bebeğim için yedim. 

0 oy
tarafından

Kız öyle balık mi pişirilir tobe tobe:dizzy:

0 oy
(5,936 puan) tarafından
Hee türlüsünü yerim balık asigiyim ama.kokusu fena gitmiyor bende evimin 50 metre ilerisindeki balıkçıdan pişmiş sipariş ediyorum sıcacık getiriyolar 
0 oy
(3,147 puan) tarafından

Denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim :devil:

0 oy
tarafından

Kız o nasl hamsi dizmek nasl dondercen onu :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 823 göst.
0 oy
4 cevap 382 göst.
0 oy
2 cevap 130 göst.
12 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Berento (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 723 göst.
6 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu

410,136 soru

12,332,089 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...