Benden 3 yaş büyük ablam var Bi de benden küçük kız kardeşim. Ben evliyim onlar bekar. Bana kalmaya geliyorlar. Ama öyle yılda 2-3 kez falan değil. Çoğu kez kalıyorlar. Ama ellerini hiçbir şeye sürmezler. Tatil beldesi gibi kullanıyorlar evi. Geliyorlar mesela. Telefondan başlarını kaldırmazlar. Geçen hafta ablam bendeydi. Kaynatam da var. Kaynatam çıkıcak evden Ona kahvaltı yetiştirmeye çalışıyorum. Kızım da durmuyor ağlıyor. Bir sürü çeşit hazırladım koydum masaya. Reçeller falan ablamın yattığı odadaydı oraya girdim. Uyumuyor telefona bakıyor. Ya görüyorsun zorlanıyorum kalk yardım et Bi işin ucundan tut. Tamam zorunda değil ama insanlık öldü mü noldu? Hafta sonu dışırı çıkıcaz dedim ki az evi toplayalım çıkalım tamam dedi. Ben evi topladım mutfağı topladım çocuğu hazırladım kendim hazırlandım ablam hâlâ oturuyor. Neyse eve geldik. Kışlık patlıcan yapıcam. Bi kısmını yaptım Bi kısmı kaldı diğer yarısını almaya giderken bir tane daha bıçak getirdim koydum. Niye iki bıçak var dedi, sen de yapıcan da o yüzden dedim güldüm verdim eline. Ben demesem yardım edeceği de yok. O ara bide kahve falan da yaptım ona.
Valla anlamıyorum ya ben kimin evine gidersem gideyim her işin ucundan tutup destek olasım geliyor ama bunlar niye böyle bilmiyorum