0 oy
884 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
Dizi izlemeyi ikimiz de seviyoruz . Ama resmen tv den başka aktivite mız yok. Birbirimizle durup muhabbet etmiyoruz onu farkettim. 

38 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O bir çocuğa sus diyor ben bir çocuğa :D
(1,715 puan) tarafından
2ay sonra bu aktoviteyi biz yapcaz :D
(11,579 puan) tarafından
Bizde de eşim çocuklara sus diyor bende eşime :Dd  çocukların ağzını bağlayacak halim yok ama iki çocuğumun da ağzı hiç durmuyor
tarafından
Canım benimkiler biri iki biri beş inan bir dakika durmuyo küçük ayaklandı bir çete başkanı gibi ailede adı çeyrek mafya abisini kiskirtip neler yapıyorlar :D
(11,579 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benim küçük de büyüsün muhtemelen öyle olacağız :))
(51,807 puan) tarafından
çeyrek mafya süper ☺️
tarafından
Adı Alparslan tam bir savaşçı ya daha dün abisini yere atmis dövmeye çalışıyor ya elinde kaldim
-Reklam-
+1 oy
(859 puan) tarafından
Annesinin evinden çıksa belki vakit geçirirdik.
+1 oy
(11,027 puan) tarafından

Şu an en büyük aktivitemizi yapıyoruz, temizlik :unsure: ben mola verdim yani mola vermeye çalışıyorum bakalım :D

+1 oy
(1,854 puan) tarafından
Çocuk bakıyoruz aktivitemiz bu 3 yıldır . Sjsjjs
0 oy
tarafından
Boks bile yaptığımız oluyor sen düşün ☺️☺️ şımarık iki çocuk gibi takılıyoruz ☺️
tarafından
Aaa aynı biz :D evlendiğimiz ilk zaman ben rich hendi biraz fazla abartarak adamın az kalsın şuurunu kaybettiriyordum.
tarafından
Geçen bende böbreklerine vurmuşum faul yaptın haksızlık diyor ☺️
0 oy
(2,661 puan) tarafından
Biz iyiysek çok güzel sohbet ederiz biseyler hazırlarım çay sohbet gider öyle ama bozuksakta ben çoğunlukla TV izlerim o telefonda oyun oynar :)
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Güresiyoruz ahaha ay valla cidden çocuk gibi birbirimizi kovalayıp gıdıklayoruz yerlerde surunuyruz çocuklar uyuyunca saatlerce sohbet ediyoruz pek tv izlemeyiz daha çok sohbet odaklı bir ilişkimiz var
tarafından
Ben de kucağıma alırım sırtımda taşırım sonra o beni alır taşır :D evde akıllı yok boks vs de yapınca hayat huyt seslerimiz çıkıyor diye aşağıda geçen sene bir komşumuz vardı yukarda sürekli adam sesleri geliyor bat küt demiş eşime siz den mi geliyor diye sormuşlar eşimde diyememiş yok demiş biz de eşimle tek yaşıyoruz evde başkasından geliyordur çift daire yâ :D hâlbuki biziz yani. Çocuk olunca biraz durulduk ama en sert kim kafa atcak diye yarış yaptığımız oluyor.
(4,224 puan) tarafından
Ay valla eglenceli oluyor gülüyoruz eğleniyoruz arada sakatlik çıktığı da oluyor ama olsun yani değer
Nurella canim inşallah olur ya
(447 puan) tarafından
Adaşmışıź seninle Nuray:)) yaa valla ne güzel biz hiç öyle olamadık ki onunda yaşı çok değil yani aramızda 4 yaş ama hayat onu çok ağırlaştırmis galiba bilmiyorum yani halâ bazı konularda eşimden çekindiğim bile oluyor düşün halimi :((
tarafından
Kız yaşla ne alakası var ben 30 eşim 32 yaşında ama çocuk gibiyiz evin içerisinde
(447 puan) tarafından
İşte biz olamıyoruz yani ben olmayı çok istesem de eşim olmuyor içinden gelmiyor galiba yani ne bilim belki yaştandır diye düşündüm
0 oy
(4,547 puan) tarafından
Dizi , film izleriz. Bu aralar puzzle yapıyoruz beraber. Hem sohbet hem kafa dağıtma oluyor.
0 oy
tarafından
Dizi izlemeyi pek sevmeyiz ama sohbet etmeyi dedikodu yapmayı cok severiz
0 oy
tarafından
Hepimizin elinde telefon :D 
0 oy
tarafından
Biraz sohbet ederiz 

Bebeği uyuturum 

Güzel.bir kahvaltı hazırlarım 

Yeriz 

Bebek uyanmadan kahve içeriz bizde uyuruz ama bebek uyurken 

Yemek hazır ederim yada etmem bebeği giydirir hop gezeriz yemeğe çıkarır dışarıda yemek yeriz eve geliriz bebeğin uyku saati gelir uyuturum çerez çay içeriz meyve yeriz gün gitti bitti 
(894 puan) tarafından
Helal olsun bebek ne kadarlık maşallah bizim oğlan 9 aylık dogdugindan beri bir kere rahat ne kahvaltı ye çay ne yemek yedik yemeği söylemiyorum uyku Tv hak getire gündüz zaten uyumaz 3 4 kere 10 ar dk uyur onda da afedersiniz insan tivalete zor gidiyor özendim
tarafından
Bizdede yemek sorun maalesef canım 35 aylık seninki daha küçük zamanla sizde  bizim gibi olursunuz sabir
(894 puan) tarafından
İnşallah canım bittik biz
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Boğuşuruz çocuklarla saklanbaç oynarız :D

0 oy
tarafından

İş güç sorunlar hakkında konuşuyoruz hep:(baska ne konuşuyorsunuz kızlar sizler çok sıkıcı 

0 oy
(592 puan) tarafından
İki küçük yaramaz çocuk nasılsa öyleyiz bide oğlumuz aramıza katıldı artık tam olduk 3u bir arada gibi oyun yapboz resim film keyfi yürüyüş herşeyi beraber yaparız en yakın arkadaşıyiz birbirimizin bizimkinin dışarı huyu da yoktur bazen beraber dolap düzenler temizlik yaparız 
0 oy
(2,186 puan) tarafından
Moloton bir hayatımız var    zaten  12saat çalışıyor      arada eğlenceli vakit oluyor oda benimle uğraşıyor beni sinir etmeye  çalışıyor    o kadar  hayatımız  2 çocuk oldu  
0 oy
tarafından

Her ann hersey olabilir baya tuhaf geçiyor günümüz sjsjsjs tom ve Jerry gibiyiz:woot:

0 oy
(1,278 puan) tarafından

Geçiremiyoruz :D

O hep pubg oynuyo bende başlıyorum bırak da bizle de ilgilen bıktım diye öyle gidiyor :) 

0 oy
(135,423 puan) tarafından
uzunca bi sure macarena damsi yaptik ondan biktik suan bizde aktivite arayisi icindeyiz
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Beş buçukta mararonumuz basliyo. Eşim eve gelir gelmez sofra hazır olur yemek yeriz. Sonra ben mutfağı toplarım eşim çocuklarla oynar. Sonra hep beraber biraz oyuncaklarla filan oyun oynarız. Sonra çay suyunu koyarım. Ben küçüğü eşim büyüğü uyutur. Çay içerken de eşimle ikimiz sohbet ederiz. Dizi film izlerim. Eşim işyerinde ne olup bitiyo herşeyi anlatır. Herkesi tanıyor gibiyim. Ben de isyerimdekileri anlatırım. Dedikodu yaparz filan işte sjsjjs
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Çocuktan önce sohbet ederdik film izlerdik oyun oynardık çocuk oldu aman sessizlik ayak ucunda yürü ışık açma gel al bebeğini daraldım ben gidin benden uzakta durun tek iletişimimiz ve aktivitemiz kızımız oldu sürekli ben darlanma halinde eşim sürekli balkona kaçma 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 388 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Silanayaz (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 256 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
4 cevap 144 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (477 puan) tarafından soruldu