0 oy
1,151 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (180 puan) tarafından

Arkadaşlar Selam!şu saatte yazıyorum ama içim çok daraldı.birisiyle tartışmamız oldu bana onca söyledikleri dokunmadı ama burnuma laf etmesi beni çok üzdü.hem Allahtan hem de ameliyattan korkarım o yüzden ameliyattan kaçarım.ama o adamcığazın yaptığı da hiç doğru değil beni Allah’ın yarattığı ile vurmak.”senin o uzun burnunu şöyle yaparım”demesi.kendime şöyle özgüvenim yok oldu.Ama Allah için her kes bana diyor ki senin gözün kaşın güzel ,burnun sorun değil onun yanında da ama ne bileyim burnumu kompleks ediyorum.sizce de kompleks yapmağa değer mi?

image

29 Cevaplar

0 oy
(1,639 puan) tarafından
Bence kafaya takilcak bisey değil bosver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burnunla ilgili daha önce de post açmıştın 
0 oy
(345 puan) tarafından
Burnun grcekten çok güzel ben beğendim cnm Allah'ın verdi en kiymetli şey bence nefes ala biliyorsun koku aliyorsun bundan ötesi varmı şükür sen takma kafana 
0 oy
(156 puan) tarafından

hiç kompleks yapmana gerek yok. herkes olduğu gibi güzeldir. sen de böyle güzelsin :)

0 oy
(1,781 puan) tarafından
Benim burnum seninkinden biraz daha uzun ve bana da eşim her sinirlenmesine senin o burnunu kırarım diyor. Normal zamanda burnunu çok seviyorum diyor. Demekki gözüne baya batıyor burnum.
(180 puan) tarafından
Hahahahhahahahaha
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım burnunu en ufak bir darbe alsam acıyo bebeğimin kafası çarpıyo mesela canım nasıl yanıyor hiç bişey yok burnunda laf edenin Allah cezasını versin sende ona et 
0 oy
(3,827 puan) tarafından
Yavru sen yapmak istiyorsun kavgayi birak bi koseye cunki daha oncese ayni sorunla post acmistin
(180 puan) tarafından
Size gösterirdim onun dün gece yazdığını da,o adamcıgaz postunu gizlemiş…hem post açarken sormalı mıyım?!
0 oy
(249 puan) tarafından
Benim kuzenimin burnuna benziyor ama çok güzel ve ince zaten burnun gayet iyi kız 
(180 puan) tarafından
Çok teşekkürler ❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 213 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (691 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 546 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
4 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

408,897 soru

12,289,994 cevap

38,175 kullanıcı

Kategoriler

...